Widok

karuzela - do kiedy zainteresowanie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja mała ostatnio nie bardzo na nia reaguje i sie zastanawiam czy np za jakis czas zainteresowanie wróci.. mamy FP Rainforest
jak to wygladalo u waszych pociech?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdyby któraś chciała sprzedać karuzelkę to ja również poproszę inf. na maila a_szymans@o2.pl :)
ja jednak na razie karuzelki nie sprzedaje :-)
ale wystawiłam już matę edukacyjną i pałąk do wózka - jezeli macie ochote to zerknijcie

http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-mate-edukacyjna-Tiny-Love-KickPlay-Plac-Zabaw-t172948,1,16.html

http://allegro.pl/item1156254492_luk_palak_do_wozka_nosidelka_tiny_love.html
Ja tez chetnie odkupie karuzelke ;) Moj mail: an_ka_c@o2.pl
Tez mi sie te kolorowe rainforest i rybki podobaja.
nasza tez FP rybki ale czasem sie zacina,z pilotem 45 zł
mam rybki z pilotem(FP) :) do sprzedania :) za 60zł :)

wszystko działa, tylko te plastikowe uchwyty na rybki i glony są trochę bardziej wygięte w dół(Gabryś bardzo lubi je ciągnąć) - ale w niczym to nie przeszkadza :)

odbiór w Jasieniu :)
dziewczyny, jeżeli Waszym dzieciom znudziły się karuzelę, to ja chętnie kupię :-)
Poszukuję kolorowej, grającej, najchętniej z pilotem - zależy mi na rainforest lub rybki, ale może być też coś innego ciekawego.
futuremum@wp.pl
u nas karuzelka jeszcze wisi, bo Gabryś bardzo lubi swoje rybki ;) (FP)

ciągnie je, podnosi się na nich :P ogólnie "łowi" ;)

teraz dopiero moja Mama dojrzewa do tego, że trzeba zdjąć karuzelkę ;) (wcześniej mówiła, że to prezent od Niej dla Gabrysia, On kocha rybki i może je nawet popsuć jak ma ochotę) ;)
ja musiałam zdjąć karuzelę, jak Tośka miała ok. 6 m-cy, bo już strasznie ciągnęła za elementy i chwila moment i by było po karuzeli :D
Ale pozytywka od karuzeli do niedawna cały czas była przymocowana przy wyrku- Tosia włączała sobie sama muzyczkę i zasypiała przy niej.

Teraz Młoda śpi w dorosłym łóżeczku i zasypia bez muzyczki, karuzelka powoli przenosi się do łóżeczka jej braciszka :)

Mam Tiny Love Symfonia Natury z magicznym dyskiem, czy jakoś tak... :-) Ale jest świetna!!
od kiedy łozeczku mamy na najnizszym poziomie czyli od 3 tygodni juz nawet bateri nie ma w karuzeli wiec chyba sprzedamy,mała zasypia przy muzyce ale teraz przy mp3 z telefonu
u nas zaiteresowanie było od 2 miesiąca, a teraz wyłącznie przy przewijaniu łapie za misie :) ale wisi nadal, choć już też myślałam by ją zdjąć:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie zainteresowanie jest wciąz, ale musiałam zdjąć, bo by w końcu została zdewastowana :)
pozostała jeszcze pozytywka od karuzeli, bo dzidziol stoi przy niej w łożu, sam sobie ją włacza i tak zasypia
Mielismy rybki z FP do 5 m-ca było zainteresowanie pozniej sciagnelismy bo Mały chcial je pourywac:)
a moja bardzo sie interesuje, tez mam FP Rainforest, zaczela od 2 mz i nadal tylko ta sa rozne etapy , teraz dodykanie wspinanie sie przez nia itp...wiec nadal jest, n awyjazdy mam FP taka rozgwiazde i tez jest moja zahipnotyzowana jak widzi gwiazdki, sloneczka na sciane, wiec my nadal uzywamy...
rano wybawienie, bo bawi sie z nia ok 30 minut jeszcze plus zabawki sa super, bo usmiecha sie do nich, gada itp...
dzieki dziewczyny za odopwiedzi

Kasia - no wlasnie ja sie zastanawiam i nad ta karuzelką ( myslalam ze moze pozniej sama muzyczka do snu...) no i nad mata czy nie sprzedac - mała juz mało na na niej lezy - woli na podlodze na kocyku
U nas była , ale tylko wisiała.
Zero zainteresowania.
Sara, u mnie zainteresowania nie ma już karuzelą ( mamy taką samą jak Ty )
Rozmyślam wciąż jej sprzedaż, ale mąż mówi, żeby jeszcze troszkę powisiała :) No więc wisi ;)
Moja korzystała do 5 miesiąca i potem koniec
ja wogole nie uzywałam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry