Widok

kask motocyklowy

Wspólny wyjazd/impreza Temat dostępny też na forum:
posiadam kask motocyklowy, szukam do niego osobnika z motocyklem (najlepiej enduro) i własnym kaskiem oczywiście ;)
w celu przejażdżki tudzież nauki obsługi motocykla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to d*pa bo mam naked-a ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Kask mam, motocykl też, ale z enduro to on ma mało wspólnego... chociaż ścigacz też ma koła:) O motocyklach i technice jazdy mogę opowiadać godzinami i swoją wiedzą chętnie się podzielę.
Jeśli nie boisz się nauki na 250 ccm w 2T z dosyć młodego rocznika to zapraszam ;)
napisałam o enduro, bo to jedyny typ motocykla, na którym podróżowałam kiedyś jako pasażerka... :)
a wiadomo, że wolimy to co znane niż nieznane ;) tym bardziej, że nie znam w ogóle Was - właścicieli motocyklów
czy wobec tego jakiś namiar ktoś zostawi? ja podaję swój : inka_kava@op.pl
No wiesz, niektórzy wolą nowe, nieznane, nieprzetarte szlaki :). Posiadam Suzuki RM 250 2008r. To wyczynowy cross, chyba słabo nadający się do nauki :D. Chociaż posiada niełamiące klamki sprzęgła i hamulca ;). Sprawdź na YouTube "z czym to się je" i jak co to podaje maila: amiei@wp.pl. Pozdrawiam ;)
No to będę świnką i podepnę się pod wątek ;)
Ja mam nawet kombinezon :) Chętnie pośmigam jako plecak oraz przyjmę kilka lekcji w gratisie ;) Najlepiej z kimś odpowiedzialnym ;)
W zamian oferuję wyborowe towarzystwo i dużo humoru :)
Prive: rudi-mk@o2.pl

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry