Widok

kaszubski park miniatur byl ktos?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale gdzie bo z tego co kojarzę są dwa, ja byłam w dwóch przynajmniej, trudno powiedzieć czy warto, dzieciakom to się wszystko podoba :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba to jest gdzies obok kartuz.Teraz jest oferta na grouponie
To jest w Stryszej Budzie koło Mirachowa. Ja byłam, zachwytu nie było, ale fajne fotki zrobiliśmy :) Dla dzieci są atrakcje-krzywe zwierciadła (ja sama pękałam ze śmiechu), mini ZOO (kozy, owce, baran, kucyki-dają się głaskac), postacie bajkowe, zamek strachu (dla mnie w ogóle nie straszny), za wstęp płaciliśmy chyba 10 albo 15 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie byliśmy ale pojedziemy :] groupon już kupiony ;) i mniej więcej jesteśmy umówieni na wycieczkę z Chrzestną i Jej Rodzinką :]

niestety moja Sis z Mężem mogą jechać tylko w weekend, więc z grouponu nie skorzystają (ważny od pn. do pt.)
http://www.kaszubskiparkminiatur.pl/ :] dla naszego głównymi atrakcjami będą zwierzątka w mini zoo :] i bajkowe postacie :]

myślę, że to fajny pomysł na wycieczkę z maluchami :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My byliśmy w zeszłym roku to największą furorą były właśnie zwierzątka i postacie bajkowe:)
Same miniatury na dziecku wrazenia jakiegoś wiekszego nie robiły.
Dzieki Agusia ze napisalas ze od pon do pt,bo juz bym kupila:)
a nie doczytałaś tego? :) pierwszy i ostatni punkt:
- Groupon ważny do 15.08.2012 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto
- Z grouponu można korzystać od pon. do pt. w godz. 9-19

:)))

te miniatury budowli - to bardziej atrakcja dla dorosłych ;) przynajmniej tak myślę :]
Macie moze gdzies link do tej oferty na grouponie?

rzeczywiście, te zwierzątka na mojej córce tez zrobiły największe wrażenie, fajnie tam jest i można fajne zdjęcia sobie zrobić :)))
Byliśmy tam w majówkę dla dzieci atrakcją są miniaturowe postacie z bajek,plac zabaw i krzywe zwierciadła.Fajna wycieczka piękny krajobraz dookoła...uważam że warto się tam wybrać z dzieckiem ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
byliśmy dzisiaj, strata czasu, jak dla mnie beznadzieja
jedynie okolica piękna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córka była tam na wycieczce z przedszkola i wróciła zadowolona:)
Byłam - jak dla mnie bardzo fajnie;) Dziecko (10latek) też zadowolone;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylam tam miesiac temu z dziecmi.Jak dla mnie to dobrze by zaplanowac jeszcze cos w zanadrzu bo same zwiedzanie parku tzn.pstacie z bajek i miniaturowe zamki,bialy dom itp.to kwestia 2 godzin.Moje dzieci byly zadowolone a co do malego zoo to byly kozki 2 duze i male malenstwo i to wszystko jesli chodzi o male zoo.
mamy zamiar jechać w przyszłym tygodniu :] więc damy znać czy fajnie :] (jedziemy z 3 dzieci 3-5 lat)
bylismy w zeszły weekend
i oceniam dosyc srednio

oczywiscie miniatury prezentuja sie fajnie ale to frajda dla dorosłych nie dla dzieci
potem jest 2ga czesc z postaciami bajkowymi ale to tylko na chwile, zwierzatka biegaja wiec to na plus

plac zabaw? woła o pomste do nieba
trampolina i zamek zdezylowane
plus zjezdzalnia i bujawki

napewno brak tam gastronmi - byl jakis bar ale bałabym sie tam zjesc, w takim miejscu spodziewalam sie grilla i chleba ze smalcem

warto zaplanowac sobie cos jeszcze jadac juz w tamte rejony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, bo w tygodniu chcemy jechać :]

co jeszcze można zwiedzić/zobaczyć ciekawego w tych okolicach? jakieś pomysły? (zaraz sama będę szukać)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry