Widok
To jest w Stryszej Budzie koło Mirachowa. Ja byłam, zachwytu nie było, ale fajne fotki zrobiliśmy :) Dla dzieci są atrakcje-krzywe zwierciadła (ja sama pękałam ze śmiechu), mini ZOO (kozy, owce, baran, kucyki-dają się głaskac), postacie bajkowe, zamek strachu (dla mnie w ogóle nie straszny), za wstęp płaciliśmy chyba 10 albo 15 zł.
http://www.kaszubskiparkminiatur.pl/ :] dla naszego głównymi atrakcjami będą zwierzątka w mini zoo :] i bajkowe postacie :]
myślę, że to fajny pomysł na wycieczkę z maluchami :]
myślę, że to fajny pomysł na wycieczkę z maluchami :]
bylam tam miesiac temu z dziecmi.Jak dla mnie to dobrze by zaplanowac jeszcze cos w zanadrzu bo same zwiedzanie parku tzn.pstacie z bajek i miniaturowe zamki,bialy dom itp.to kwestia 2 godzin.Moje dzieci byly zadowolone a co do malego zoo to byly kozki 2 duze i male malenstwo i to wszystko jesli chodzi o male zoo.
bylismy w zeszły weekend
i oceniam dosyc srednio
oczywiscie miniatury prezentuja sie fajnie ale to frajda dla dorosłych nie dla dzieci
potem jest 2ga czesc z postaciami bajkowymi ale to tylko na chwile, zwierzatka biegaja wiec to na plus
plac zabaw? woła o pomste do nieba
trampolina i zamek zdezylowane
plus zjezdzalnia i bujawki
napewno brak tam gastronmi - byl jakis bar ale bałabym sie tam zjesc, w takim miejscu spodziewalam sie grilla i chleba ze smalcem
warto zaplanowac sobie cos jeszcze jadac juz w tamte rejony
i oceniam dosyc srednio
oczywiscie miniatury prezentuja sie fajnie ale to frajda dla dorosłych nie dla dzieci
potem jest 2ga czesc z postaciami bajkowymi ale to tylko na chwile, zwierzatka biegaja wiec to na plus
plac zabaw? woła o pomste do nieba
trampolina i zamek zdezylowane
plus zjezdzalnia i bujawki
napewno brak tam gastronmi - byl jakis bar ale bałabym sie tam zjesc, w takim miejscu spodziewalam sie grilla i chleba ze smalcem
warto zaplanowac sobie cos jeszcze jadac juz w tamte rejony