Widok

kaszubski park miniatur byl ktos?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale gdzie bo z tego co kojarzę są dwa, ja byłam w dwóch przynajmniej, trudno powiedzieć czy warto, dzieciakom to się wszystko podoba :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba to jest gdzies obok kartuz.Teraz jest oferta na grouponie
To jest w Stryszej Budzie koło Mirachowa. Ja byłam, zachwytu nie było, ale fajne fotki zrobiliśmy :) Dla dzieci są atrakcje-krzywe zwierciadła (ja sama pękałam ze śmiechu), mini ZOO (kozy, owce, baran, kucyki-dają się głaskac), postacie bajkowe, zamek strachu (dla mnie w ogóle nie straszny), za wstęp płaciliśmy chyba 10 albo 15 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie byliśmy ale pojedziemy :] groupon już kupiony ;) i mniej więcej jesteśmy umówieni na wycieczkę z Chrzestną i Jej Rodzinką :]

niestety moja Sis z Mężem mogą jechać tylko w weekend, więc z grouponu nie skorzystają (ważny od pn. do pt.)
http://www.kaszubskiparkminiatur.pl/ :] dla naszego głównymi atrakcjami będą zwierzątka w mini zoo :] i bajkowe postacie :]

myślę, że to fajny pomysł na wycieczkę z maluchami :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My byliśmy w zeszłym roku to największą furorą były właśnie zwierzątka i postacie bajkowe:)
Same miniatury na dziecku wrazenia jakiegoś wiekszego nie robiły.
Dzieki Agusia ze napisalas ze od pon do pt,bo juz bym kupila:)
a nie doczytałaś tego? :) pierwszy i ostatni punkt:
- Groupon ważny do 15.08.2012 i dostępny od razu po zakupie w zakładce Moje Konto
- Z grouponu można korzystać od pon. do pt. w godz. 9-19

:)))

te miniatury budowli - to bardziej atrakcja dla dorosłych ;) przynajmniej tak myślę :]
Macie moze gdzies link do tej oferty na grouponie?

rzeczywiście, te zwierzątka na mojej córce tez zrobiły największe wrażenie, fajnie tam jest i można fajne zdjęcia sobie zrobić :)))
Byliśmy tam w majówkę dla dzieci atrakcją są miniaturowe postacie z bajek,plac zabaw i krzywe zwierciadła.Fajna wycieczka piękny krajobraz dookoła...uważam że warto się tam wybrać z dzieckiem ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
byliśmy dzisiaj, strata czasu, jak dla mnie beznadzieja
jedynie okolica piękna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córka była tam na wycieczce z przedszkola i wróciła zadowolona:)
Byłam - jak dla mnie bardzo fajnie;) Dziecko (10latek) też zadowolone;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylam tam miesiac temu z dziecmi.Jak dla mnie to dobrze by zaplanowac jeszcze cos w zanadrzu bo same zwiedzanie parku tzn.pstacie z bajek i miniaturowe zamki,bialy dom itp.to kwestia 2 godzin.Moje dzieci byly zadowolone a co do malego zoo to byly kozki 2 duze i male malenstwo i to wszystko jesli chodzi o male zoo.
mamy zamiar jechać w przyszłym tygodniu :] więc damy znać czy fajnie :] (jedziemy z 3 dzieci 3-5 lat)
bylismy w zeszły weekend
i oceniam dosyc srednio

oczywiscie miniatury prezentuja sie fajnie ale to frajda dla dorosłych nie dla dzieci
potem jest 2ga czesc z postaciami bajkowymi ale to tylko na chwile, zwierzatka biegaja wiec to na plus

plac zabaw? woła o pomste do nieba
trampolina i zamek zdezylowane
plus zjezdzalnia i bujawki

napewno brak tam gastronmi - byl jakis bar ale bałabym sie tam zjesc, w takim miejscu spodziewalam sie grilla i chleba ze smalcem

warto zaplanowac sobie cos jeszcze jadac juz w tamte rejony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, bo w tygodniu chcemy jechać :]

co jeszcze można zwiedzić/zobaczyć ciekawego w tych okolicach? jakieś pomysły? (zaraz sama będę szukać)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry