Widok
Też mi się wydaje, że możesz być za niski, ale najlepiej sprawdź sam. Co do mocy - wiele osób uważa, że należy na początku mieć coś słabego, ja się do końca z tym nie zgadzam. To jakby uczyć się prowadzić na kosiarce do trawy. W każdym razie - poszukaj na forum kawasaki kogoś, kto ma taką maszynę w naszej okolicy i pozwoli Ci się przejechać, to najlepszy test.
kto kupuje, kawasaki i suzuki?
pierwsze nie dopracowane, drugie watpliwej jakosci materialy.
po trzecie na pierwsze moto (zzr600), czyli obudowane plastikiem porazka.
Madre ksiazki mowia, kup golasa z "obalakami" na pierwsze moto inaczej pozniej wstyd patrzec na takie moto obtarte pomalowane bez owiewek.
Zastaw sie a postaw sie
pierwsze nie dopracowane, drugie watpliwej jakosci materialy.
po trzecie na pierwsze moto (zzr600), czyli obudowane plastikiem porazka.
Madre ksiazki mowia, kup golasa z "obalakami" na pierwsze moto inaczej pozniej wstyd patrzec na takie moto obtarte pomalowane bez owiewek.
Zastaw sie a postaw sie
teraz to po ptakach.
ja sie ktos Ciebie zapyta jaki motocykl na poczatek kupic to bedziesz wiedziala co powiedziec.
Swoja droga jest tyle ksiazek po angielsku np. motorcycles handbook gdzie po ludzku jest wszystko wytlumaczone jak kupic motocykl jak o niego dbac, ale dla ludzi ksiazki to zaduzo (nie pije do Ciebie)
pzdr
ja sie ktos Ciebie zapyta jaki motocykl na poczatek kupic to bedziesz wiedziala co powiedziec.
Swoja droga jest tyle ksiazek po angielsku np. motorcycles handbook gdzie po ludzku jest wszystko wytlumaczone jak kupic motocykl jak o niego dbac, ale dla ludzi ksiazki to zaduzo (nie pije do Ciebie)
pzdr
lepiej sprzedaj, za duze gabaryty i moc, nie bedziesz mial przyjemnosci z jazdy, bo nie masz odruchow, albo bedziesz spiety jechal, albo jakis dzwon. Dobrze, ze moglem sobie pojezdzic sportowa 650 zaraz po zdaniu egzaminu i przekonalem sie, ze ze raz tyle mi nie trzeba, dwa,mniejszym slabszym sie latwiej i przyjemniej jedzie.
Po za tym, przydalo by ci sie na silke pochodzic i na diete przejsc, bo prawie 20 kilo nadwagi to sporo
Po za tym, przydalo by ci sie na silke pochodzic i na diete przejsc, bo prawie 20 kilo nadwagi to sporo