Widok

kiedy opuszczacie łóżeczko nizej?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bo nie pamietam jak to było za starszym, a moja mała tak fika,że się zaczynam zastanawiać czy nie opuścić o piętro niżej. Ma 5 miesięcy, narazie odwraca się tylko z pleców na brzuch
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
opuściliśmy w sobotę bo Jasiek wychodził :)
image
image
my do tej pory mamy na samej gorze

wszystko zalezy od dziecka

my na wszelki wypadek nie pokazujemy mlodemu ze mozna sie na szczebelkach podciagac :)
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
My też nie pokazywaliśmy, ale odkąd zaczął się przekręcać na brzuszek w łóżeczku, to zaczął zarzucać nogi na barierkę i się wspinać :) Ale on ma śmigło w tyłku po rodzicach :D
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój synek ma trochę ponad 3 miesiące, ale już zaczynam się zastanawiać nad przeprowadzką piętro niżej, bo tak fika nóżkami, że przewijak podskakuje! fakt, że on jest trochę większy jak na swój wiek
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
no właśnie ona też te nogi na barierkę pakuje, dzisiaj w nocy to mnie obudziło łubudubu bo tak machała nogami,że wszystko chodziło i tylko widziałam z daleka te fikające nogi
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
Dla bezpieczeństwa obniż.

Przecież w wyższym materacu chodzi tylko o naszą wygodę.Maluch czy to na niższym, czy na wyższym poziomie śpi dobrze;)
image

image

Ja obniżyłam na środkowy poziom ok. 4-5 miesiąca. A potem niestety spóźniłam się z obniżeniem na poziom najniższy, bo jak córcia miała ok 6,5 miesiąca to wyskoczyła mi z łóżeczka, dlatego lepiej wcześniej obniżyć. U nas na szczęście nic się nie stało, ale upadek z takiej wysokości nie wyglądał zbyt "fajnie"... Skończyło się na strachu.
image

image
ja juz miesiac temu obnizylam poziom lozeczka na najnizszy. maly juz niestety wstaje przy szczebelkach....
image
dlatego dla bezpieczenstwa dziecka i wlasnego spokoju, obniz na nizszy poziom ;)
image
a ja mam obnizone od samego poczatku,bo u nas cos nie tak bylo z tym gornym poziomem i bylam zmuszona miec nieco nizej:/
image
image
ja też muszę już młodej obniżyć :) bo wygina śmiało ciało, że hej :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry