Widok

kiedy ślub

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kiedy ślub? Czy ktoś zna przepis na to, kiedy zdecydować się na małżeństwo? Czy mając jakiekolwiek wątpliwości powinno się z tego zrezygnować, czy to normalne, każdy je ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja myśle ze kazdy ma jakies wątpliwosci jednak to decyzja na całe życie a przynajmniej tak się zakłada, jednak ja mam nadzieje ze decyzja którą podjełam pół roku temu jest słuszna i nie mam obaw najważniejsze ze kocham mojego mężczyznę a on kocha mnie reszta się ułoży...............jezeli jest sie pewnym drugiej osoby nie ma co zwlekac .do dzieła
,
Ale zdarza sie, ze nie ma zadnych watpliwosci...tak jest u nas...i wtedy nie ma znaczenia kiedy...czy po tygodniu miesiacu..lub roku.

pozdrawiam...
jesli ma się wątpliwosci warto zamieszkać na jakis czas razem, proza zycia codziennego to najlepszy sprawdzian, bycie razem to nie tylko pasmo szczescia to sztuka wzajemnych kompromisów, tolerancji szacunku i przyjazni te własnie rzeczy pozwalają trwac miłosci, wątpliwosci jakies zawsze sa gdy wiaze sie dwoje róznych ludzi ale po to jest milosc by je pokonywac, na co na pewno nie ma co liczyc no tak fakt ,ze sam ślub jak czarodziejska różdzka rozwiąże wszytkie problemy, trzeba słuchac swego serca przy cichym wtórze rozumu
jesli ma się wątpliwosci warto zamieszkać na jakis czas razem, proza zycia codziennego to najlepszy sprawdzian, bycie razem to nie tylko pasmo szczescia to sztuka wzajemnych kompromisów, tolerancji szacunku i przyjazni te własnie rzeczy pozwalają trwac miłosci, wątpliwosci jakies zawsze sa gdy wiaze sie dwoje róznych ludzi ale po to jest milosc by je pokonywac, na co na pewno nie ma co liczyc no tak fakt ,ze sam ślub jak czarodziejska różdzka rozwiąże wszytkie problemy, trzeba słuchac swego serca przy cichym wtórze rozumu
Każdy miesiąc który ma w nazwie literę " R "
.

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry