Widok

kiedy zaczac oplanie na solarium przed slubem?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
j.w slub mam 9 wrzesnia i nie wiem czy juz zaczac. czy 2 tyg przed slubem wystarczy. nie chcialabym sie spalic jak skwarek:) chodzi mi o lekka opalenizne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co nikt mi nie pomoze....
uważam, że lepiej rzadziej bo bezpieczniej więc chyba powinnaś powoli myśleć o tym, najpierw raz na tydzień, potem częsciej - przynajmniej ja mam taki plan
a ja bede sie opalała od 3 tygodni przed slubem 2 razy w tygodniu na 10 minut moze raz na 15 pójde:)a co tam :)

ja najpierw raz w tygodniu, a potem dwa razy. Nigdy nie chodzę na wiecej niz 10 minut
to jesli przez 2 tyg pojde z 5 razy na 10 min to powinno wystarczyc?
ja chodze juz od 1,5 tygodnia, 2 razy w tygodniu po 15 min, do tego jeszcze uzywam przyspieszacza, któr zreszta jest rewelacyjny! :)

Lena21
image
A CO TO ZA PRZYSPIESZAĆ???

JA ŚLUB MAM 02.09 I DZISIAJ IDE PIERWSZY RAZ;)))

Anulka
w saszetkach za 5 zł - jest rewelacyjny!! :) kazde solarium takie posiada ;)

Lena21
image
najładniejsza opalenizna jest po 2-3 dniach więc skończ opalanie na 3 dni przed slubem, a jeżeli zamierzasz sie samam malować to pamiętaj że może być potrzeba zmiany podkłady na ciemniejszy
a ja dodatkowo polecam ci kupic balsam żółty garniera "skóra muśnieta słońcem" nie dosc ze jest nawilżający a to po solarium wazne zeby skora nie była wysuszona to dodatkowo ( i tutaj potwierdzam ze to nie reklama ale sprawdzone działanie) delikatnie opala!

takze polecam - ja sie smaruje juz z tydzien a efekt rewelacja

Ja chodze na 7 minut dwa razy w tygodniu a slub dopro 7 października, ale mam lekka opalenizne z lata i ja chciałabym utrzymnac, pod koniec wrzesnia, pochodze częściej, tak aby na tydzien przed ślubem dac sobie spokój.
image
image
Dziewczyny, dobrze ze jesteście;-))))))))Rady super i ja przynajmniej napewno wykorzystam;-)))
Garniera mam - jeszcze tylko poopalam się i w srodę ostatnik raz;-)))))
na 10 min wystarczy 5 razy do ślubu??

Anulka

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry