Widok
klijentka - opinia
Panie są bardzo miłe , kosmetyki profesjonalne , jednak dobór koloru nie był dobry , zupełnie inny niż chciałam , ścięcie włosów jeszcze gorsze , ogólnie nie wiem czy skorzystam następny raz
Moja ocena
Salon Fryzjerski Hair-Angel
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 5
jakość usług: 3
kreatywność: 3
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
zgadza sie z ta opinia...wszystko jest tam idealne oprocz ciecia... juz nawet nie chodzi o kreatywnosc...po pierwszym umyciu wlosow okazalo sie ze wlosy po jednej stronie sa dluzsze:/ ale nie ide na poprawke, bo zapuszczam wlosy. na razie nosze kitka i nie moge sie napatrzec na kolor swoich wlosow, bo to naprawde dobrze im wychodzi. pani agnieszko, bez urazy-salon jest naprawde super, ale strzyzenie wymaga dopracowania. bo to jest naprawde jedyna wada pani salonu. pozdrawiam i naprawde zycze samych sukcesow!
To prawda, o ile koloryzacja wykonywana jest w salonie dobrze, to jednak NIE MA CO LICZYĆ na profesjonalne cięcie. I jak pisze poprzedniczka - nie chodzi o kreatywność, o dobór fryzury do urody klientki, ale o poprawność. Po prostu brak umiejętności w tym zakresie to podstawowa wada. Salon do koloryzcji i pielęgnacji włosów od biedy można polecić, ale cięcie = broń Cię panie Boże. No i ceny z kosmosu.