Widok

klub Muay Thai

Witam. Chcę trenować Muay Thai (kontynuacja treningów). Nie interesują mnie zawody ani osiągnięcia, chcę ćwiczyć dla przyjemności i ogólnej kondycji. Szukam małego klubu gdzie można poćwiczyć w niewielkim gronie w miłej atmosferze. Ewentualnie może być kickboxing. Teren Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do Osowy w poniedziałki i czwartki o godz 18:30. Rodzinna atmosfera.Indywidualne podejście i niewielkie koszta za treningi.
Niewielkie tzn ile?
70zł za 2x w tyg. czyli 8-9 treningów w miesiącu.
GKSK Corpus albo Duet - dwa najlepsze w Gdańsku
Te dwa akurat mnie nie interesują :P
W jakiej mieszkasz dzielnicy jeśli można zapytać?Chodzi o lokalizację, łatwość dojazdu do klubu.Dlaczego nie interesują Cie te dwa kluby? :D P.S osiągnięcia sportowe, puchary itd to nie wszystko;) Polecam wybrać się na zajęcia do niektórych kubów a później zapraszam do Osowej:)
Jestem z Wrzeszcza. W tych klubach główną uwagę skupia się na zawodnikach i ich karierze. Wolę być wśród ludzi, którzy trenują dla przyjemności.
Ok w tym wypadku zapraszam do Osowy:) Dojazd autobusem 210 z wrzeszcza lub z oliwy 171 169:) Oczywiście jeśli ktoś jest zmechanizowany to z pewnością nie będzie miał problemu z dojazdem:) Zapraszam od poniedziałku.
zawsze możesz trenować na power pit u Izu i Patryka - tam jest sekcja dla osób, które chcą się trochę poruszać i poznać podstawy
Hej, witam. Czy Ptanie do "Swet Boys", gdzie dokladnie na Ososwej treningi sie odbyaja? Trzeba miec wlasne rekawice i napyszcznik? I na koniec pytanie odnosnie czasu, w czwartek 18:30 to w moim przypadku za wczesniej, czy mozna dolaczyc lekko spoznionym? Czy ternuje kazdy swoje czesci czy jest to zorganizowana grupa? Z gory dziekuje za odpowiedz
czy mogę się dowiedzieć gdzie dokładnie na Osowie odbywają się treningi (chodzi mi o dokładny adres)

Treningi w Osowej.

Treningi w Osowej odbywają się na ul. Siedleckiego 14, jest tam grupa zaawansowana jak i poczatkujaca, trzeba miec swoje rekawice itp. Trener ma indywidualne podejscie dla kazdej tam trenujacej Osoby. Zapraszam fajna zgrana grupa, I zapraszam do nas na facebooka Badboys Osowa wpisać w wyszukiwarkę tam dowiecie sie wiecej od Administratora.
Na treningi wypadało by miec rękawice, ale nie jest to obowiązkiem od pierwszych zajęc.Wiekszośc osób przychodzi na pierwsze treningi bez rękawic a cały sprzęt to t-shirt i krótkie spodenki:) Posiadanie rękawic to przede wszystkim wygoda, komfort w wykonywaniu techniki i bezpieczeństwo:)
Przez okres ferii treningi dla Pań w Bad Boys są darmowe.Zapraszam!!!!
Ile dziewczyn u Was trenuje?
Będziesz pierwsza, ale nie ostatnia:)
Kurczę...Ciężko z dojazdem. Na bilety bym dużo wydała bo jeszcze przesiadka. A tak mnie już ciśnie na treningi po przerwie :D
Szkoda że Ci nie pasuje dojazd autobusem 210:) ..może jakaś koleżanka jest chetna na treningi i skomunikowana, albo kolega:P
a macie opłatę za pojedyncze wejscie? Bo raz na jakis czas bym wpadała :P
Wejściówka kosztuje 15zł, ale w skali miesięcznego kosztu czyli 70zł to sporo jak za jeden wjazd:) No, ale jak nie dasz rady częściej to zapraszam raz w tyg;)
polecam http://www.fightshop.pl/, rewelacyjny sprzęt do sztuk walk, sama zaczęłam się uczyć kickboxingu , mam od nich rękawice i piszczelówki
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl

Inne tematy z forum Sport

Karnet do oddania (4 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Czy warto uprawiać sport? (13 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Cbd i trening siłowy (46 odpowiedzi)

Czytając artykuły w internecie natrafiłam na temat cbd. Podobno znajdują zastosowanie w treningu....

do góry