Widok

klub maluszka zamknięty!!!!!

Drodzy rodzice, jak zapewne już wiedzie Klub Maluszka Wesoły Skrzat od sierpnia zostanie zamknięty!!! O czym zostaliśmy poinformowani kartką na drzwiach!!! Proponuję spotkanie w tej sprawie, najlepiej dziś!!! Jeśli jest ktoś chętny, prosze pisać.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem chętna:) mam nadzieję że zbierzemy większą grupę rodziców.
Na forum nieoficjalnie było glosno na ten temat( zamkniecia klubu) ale wszscy tak sie zachwycali tym Klubem że nie czytali TEGO CO ISTOTNE...Ciekawszym tematem było oczernianie konkurencji..........
Oleńka83 i Mama to ta sama osoba.
Chce sie spotkać sama z sobą??? hmmmm
Rozdwojenie jaźni czy co ......
Witam!

Też chętnie przyjdę na to spotkanie. Myślę, że dobrze by było gdyby przyszła właścicielka żłobka. Jak można tak zostawić ludzi na lodzie.
zmatrwię cię Aga nie piszę sama ze sobą. Tak się składa że pracuję z MAMĄ siedzi w tym samym budynku obok:) a napisałam bo nie wiedzialam że to ona.
Drodzi rodzice, myślę, że nie czas teraz na tego typu przepychanki. Proponuję spotkanie dziś aby coś z tym tematem zrobić. Bardzo chciałabym aby właścicielka Klubu Maluszka była z nami, ale niestety nie odbiera tel. Czy jesteście zainteresowani?
Proszę napisać godzinę spotkania.
Proponuję godzinę 16-00 ???
To może by zadzwonić do żłobka aby Panie przekazały informację innym rodzicom. Dobrze żeby była liczna grupa. No i jak zrobić żeby właścicielka przyszła.
Pani już wiedzą, a jak zaprosić właścicielkę na takie spotkanie to niestety niewiem, nie odbiera tel.
może wysłać jej smsa oraz przesłać dodatkowo informację mailem?
Pewnie, bardzo dobry pomysł, ale nie sądzę aby zareagowała. Gdyby chciała zachować się ok, to sama zrobiłaby takie spotkanie zamiast tej kartki na drzwiach:(
Ja napiszę tego smsa, jeśli nie zareaguje to nic nie możemy na to zrobić. Może coś ustalimy na spotkani.
Jeśli ma pani kontakt z innymi rodzicami, to proszę poinformować ich o spotkaniu :)
Witam dołączam sie do spotkania. Rozumiem, że godz 16 aktualna?
Kontaktu z innymi rodzicami nie mam, ale wysłałam smsa właścicielce z informacją o spotkaniu. Oczywiście nie było żadnego odzewu. Może Panie w żłobku poinformują.
tak, godzina 16 jest aktualna.
a czemu zamykają ?
właścicielka nie podała prawdziwego powodu niby nie ma grupy na następny rok a przecież dzieci przeważnie przychodzą we wrześniu. Nie spotkała się z rodzicami poprostu wywiesiła kartkę 23.07 że od 1.08 żłobek zamknięty!
BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO NIEODPOWIEDZIALNE ZACHOWANIE