Widok
ostatnio byłam u kardiolog z tym problemem i mam sie nie przejmować - kucia moga wytepowac i sie przemieszczac - mnie zazwyczaj kuło jak lezałam na prawym boku, to kazano mi sie kłaśc na lewy, w czasie chodzenia tez. Bół może występować też w przypadku skrzywienia kregosłupa, gdy dziecko uciska na nerwy. jednym słowem pani doktor powiedziała mi ,że tak będzie i po porodzie ustąpi. Moga do tego dojść skurcze kończyn - ekg wzorcowe. Także myśle ,że nie masz się czym przejmować tylko cieszyć się,że i tak póżno cię chwyciło:)

no mnie kula jak pamietam cala jedna strona ciala.zwlaszcza jak z domu wychodzilam to po 5 minutach tak kłuło ze musialam stac w miejscu dluzej,zeby isc dalej.
jednak to nie znaczy,ze kazda ktora ma ten problem w ciazy,bedzie potem miala chory kregoslup.wiesz,ja przytylam 20 kg wiec kregoslup troche dostal "po tylku" :P
jednak to nie znaczy,ze kazda ktora ma ten problem w ciazy,bedzie potem miala chory kregoslup.wiesz,ja przytylam 20 kg wiec kregoslup troche dostal "po tylku" :P