Widok

kobiece sprawy

Wesele Temat dostępny też na forum:
prosze o rade poniewaz okazuje sie ze wlasnie w dniu mojego slubu wypada mi okres i w zwiazku z tym mam pytanie ile czasu przed musze wziasc tabletki anty aby okres sie zatrzymal i zebym nie zdarzyla spuchnac ...bo chce zaznaczyc ze nie moge brac tabletek ze wzgledu na to ze okropnie po nich puchne ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dejwi - trzymam kciuki za Twoje zdrowie i za to, żebyś mogła cieszyć się potomstwem, a nie martwić o to, co teraz przeżywasz! Przykro mi, że dotknęła Cię taka sytuacja, ale na pewno nie jest ona bez wyjścia!

Popieram to, co piszesz o tabletkach hormonalnych, właśnie z takich powodów nigdy się na nie nie zdecydowałam i nie zdecyduję - nie raz byłam przez to w towarzystwie wyśmiewana i wyszydzana, jako ta niepostępowa i nieżyciowa. Jeśli ktoś nie spotka się z takim przypadkiem jak Twój, gdzie ktoś wyraźnie i głośno mówi o tym, że tabletki zniszczyły jego zdrowie i marzenia, to zawsze ślepo będzie wierzył w antykoncepcję hormonalną i zawsze będzie wyśmiewał tych, którzy mają na to inny pogląd.

Tak jak napisałam - trzymam za Ciebie kciuki!! Wierzę, że jeszcze będziesz cieszyć się dzieciątkiem!! :*
czytalam Kiki,ale takich postów nie powinno się traktowac personalnie- dziewczyny nic o sobie nie wiedzą jezeli chodzi o takie sprawy, nie orientują się co, ile, czy i kiedy to bierze, więc nie ma w ogole sensu o tym dyskutowac.
Większosc moich znajomych par stosuje tabletki i zadna z nich jak na razie nie miała problemów z płodnością. Ale czy to jest wyznacznik tego,ze jest tak zawsze?. Pewnie,ze nie.
Gdyby jakas przyjaciółka Dejwi tak jej napisała jak Forumka powyzej, to byłby powód to nerwów. Tu jednak chyba nie warto.
panama - chyba właśnie to najbardziej wkurza i boli - kiedy wypowiada się ktoś, kto nie zna całej sytuacji i ocenia na podstawie jakichś szczątkowych wiadomości.
na pewno boli, masz racje- dlatego najlepiej o takich przykrych, osobistych, a wręcz intymnych sprawach pogadac z prawdziwymi przyjaciółmi, a nie tutaj. Moze się znaleźć 10 dobrych dusz, które pociesza i jakaś jedna, może niesprawiedliwa wypowiedz, która bardzo skrzywdzi.
Nie ma potrzeby się na to wystawiać. A jeszcze taki bolesny temat...
zanim kliknęłam wyślij (post o niszczącym działaniu tabletek) zastanawiałam się czy nie rozpocznę tym jakieś dyskusji ... ale co tam ... :) heheheh i poszło ...

a teraz prostuje ...
... nie no spoksik juz powoli zaczyna byc ok ... ale to droga przez mękę ;) dzięki dziewczyny za miłe słówka i wsparcie ...

napisalam zeby podkreslić ze nie warto pakować się w tabletki by nie dostać miesiączki, ja się nie denerwuje żadnymi postami :) wręcz miło że są osoby serdeczne na tym forum :). Nie pisałam tego by się żalić, byście mnie głaskały po główce :) glupia byłam gdy je brałam i tyle i moja wina i teraz mam co mam - ale na swoim przykładzie pokazuje że tabletki nie są takie "cudowne" i nowoczesne jak mawiają ludzie i lekarze ...

ps. ja jestem specyficzną osobą która bardziej ceni konstruktywną krytykę (podkreślam: konstruktywną ) niż puste słodzenie :)

... piękna pogoda chyba wkońcu nadchodzi wiosne :))))))

buziaki dziewczyny i

do góry