Widok
wiesz co....to moze nie poligon a okolice mozemy sie spotkac kolo kosciol, potem pojsc kawalek mysliwska i skrecic w ul. wolkowyska tam jest fajna trasa wsrod domkow jednorodzinnych.
napisz czy Ci to odpowiada i ewentualnie o ktorej sie mozemy spotkac
gdzie ja spaceruje tak wogole:
suchanino okolice swwesmedu
starowka
jaskowa dolina w dol do manhatanu
no i mozna sie spotkac np w brzeznie, jelitkowie czy parku oliwskim,zawsze moge podjechac
:)
napisz czy Ci to odpowiada i ewentualnie o ktorej sie mozemy spotkac
gdzie ja spaceruje tak wogole:
suchanino okolice swwesmedu
starowka
jaskowa dolina w dol do manhatanu
no i mozna sie spotkac np w brzeznie, jelitkowie czy parku oliwskim,zawsze moge podjechac
:)
nooooooooooooooooo kochane 35+
ale sie Was nazbieralo....super!!!!
jak cisza to cisza a jak odzew to na calego
SUPERASNIE:))
zatem proponujcie terminy spotakania i miejsca cos wspolnego wybierzemy
ja :
Wtorek(jutro) i sroda najblizsza jestem na tak
godz:albo 9.00-12.00 lub po 15.00 to jak z dzieckiem
miejsce: starowka, morena okolice poligonu,
albo jutro po 18 sama moge przybyc na jaks kawe czy cos:)
co Wy na to?
Rozyczko jak Ty?
pozdrawiam
a tu znowu pada
ale sie Was nazbieralo....super!!!!
jak cisza to cisza a jak odzew to na calego
SUPERASNIE:))
zatem proponujcie terminy spotakania i miejsca cos wspolnego wybierzemy
ja :
Wtorek(jutro) i sroda najblizsza jestem na tak
godz:albo 9.00-12.00 lub po 15.00 to jak z dzieckiem
miejsce: starowka, morena okolice poligonu,
albo jutro po 18 sama moge przybyc na jaks kawe czy cos:)
co Wy na to?
Rozyczko jak Ty?
pozdrawiam
a tu znowu pada
Klania sie 40-tka,ktora mimo roznych obowiazkow i krzyczacych dzieci ulotnila sie z domu i spotkala sie z podobna do siebie kobietka,aby wypic sobie pysznego drineczka i oderwac sie od rzeczywistosci.Mozna?mozna.....Nasze spotkanie odbylo sie wczoraj i obie wyszlysmy zadowolone i zrelaksowane,bo o to w tym wszystkim chodzi.Dlaczego my....dorosle i poukladane juz kobiety nie potrafimy czasem o siebie zawalczyc?przeciez to co do nas nalezy,swietnie sie z tego wywiazujemy i powinien sie znalesc tez czas tylko dla NAS,wiec jesli te kobietki ktore juz sie odezwaly czy tez te ktore sie maja zamiar odezwac,zmobilizuja sie na jakies spotkanie to nie tylko znajda czas dla nas na spotkanie ale przedewszystkim dla siebie.....zostawcie jakies namiary na siebie,bo komunikacja ze soba to podstawa.....pozdrawiam:)
Witaj Moniko no i oczywiśie pozostałe Panie ...mam na imie Kaśka i w tym roku kończę 35 lat więc swobodnie mogę dołączyć do Waszego grona:)) Moniko widzę ze też jesteś z Ujesciska wiec może uda nam sie spotkać ja mam synka 4 lata i teraz jestem w domku..pozdrawiam wszystkie dziewczyny i oczywiście miło mi będzie jeśli któras z was znajdzie dla mnie czas... moja poczta hexa1976r@wp.pl
no tak sobota mija i nic:(dinozaury wyginely i kobietki na forum tez no szkoda ale zastanawiam sie nad jednym po co komus d..... zawracac jak nie ma sie ochoty na spotkanie,ploteczki przy kawce i nawet na forum nie chce sie nikomu pisac to jest dziwne no ale skoro tak ma byc to niech bedzie,ja w kazdym badz razie nie bede juz natretna i koncze pozdrawiam wszystkich;)
Dziewczęta :-)
Chętna jestem na spotkanie. Nie zawsze będę mogła - mam dzieci. I jestem po 30-tce. Już kilka lat, niestety...
Podaję maje gg 35706824.
Piszcie śmiało, ale raczej tylo te naprawdę zainteresowane.
Kurcze, teraz to już sceptycznie podchodzę do znajomości internetowych bo już kilka razy z kimś poklikałam a potem cisza...
Postanowiłam, że teraz spróbuję po raz ostatni :-)
będę czekać
Chętna jestem na spotkanie. Nie zawsze będę mogła - mam dzieci. I jestem po 30-tce. Już kilka lat, niestety...
Podaję maje gg 35706824.
Piszcie śmiało, ale raczej tylo te naprawdę zainteresowane.
Kurcze, teraz to już sceptycznie podchodzę do znajomości internetowych bo już kilka razy z kimś poklikałam a potem cisza...
Postanowiłam, że teraz spróbuję po raz ostatni :-)
będę czekać
hej
Mnie w weekendy nie ma wyjezdzam na dzialke za Gdansk wiec niestety nie dam rady umawiac sie w pt/sb/nd:((((((((
ale w tygodniu ok
PROPONUJE SPOTKANIE JUTRO
MULTIKINO gdansk kino na obcasach " woda dla sloni" film
mozemy sie spotkac np o 18.30-19 godzine przed seansem i pogadac.
a co do spotkania z dziecmi to proponuje tez juto np. Brzezno ok 10?
Mnie w weekendy nie ma wyjezdzam na dzialke za Gdansk wiec niestety nie dam rady umawiac sie w pt/sb/nd:((((((((
ale w tygodniu ok
PROPONUJE SPOTKANIE JUTRO
MULTIKINO gdansk kino na obcasach " woda dla sloni" film
mozemy sie spotkac np o 18.30-19 godzine przed seansem i pogadac.
a co do spotkania z dziecmi to proponuje tez juto np. Brzezno ok 10?
Witam,
a znacie może kobietki z Gdyni chętne na sporadyczne babskie spotkania?
Nie mogę namierzyć odpowiedniego wątku...
Mam 39 lat, dzieci odchowane (16 i 11 lat), przeprowadziłam się tutaj kilka lat temu ze Szczecina.
Mam kilka koleżanek, ale bardzo zabieganych i w dodatku mieszkających w Gdańsku, a że i ja stale w biegu, to spotkania w Gdańsku odpadają. A tu, na miejscu, chętnie poszłabym z kimś do kina, na dobrą herbatkę, czy pobiegać lub pojeździć na rolkach (ambitnie obiecuję sobie znaleźć czas i chęci na jakieś sportowe hobby).
Moje GG: 33878544
a znacie może kobietki z Gdyni chętne na sporadyczne babskie spotkania?
Nie mogę namierzyć odpowiedniego wątku...
Mam 39 lat, dzieci odchowane (16 i 11 lat), przeprowadziłam się tutaj kilka lat temu ze Szczecina.
Mam kilka koleżanek, ale bardzo zabieganych i w dodatku mieszkających w Gdańsku, a że i ja stale w biegu, to spotkania w Gdańsku odpadają. A tu, na miejscu, chętnie poszłabym z kimś do kina, na dobrą herbatkę, czy pobiegać lub pojeździć na rolkach (ambitnie obiecuję sobie znaleźć czas i chęci na jakieś sportowe hobby).
Moje GG: 33878544