Widok
Broń swego Mada ! Nie ustępuj , bo masz rację . Z naszych bikerów wyłazi co nieco seksistowskiego uprzedzenia ale suma sumarum NA PEWNO są za tym aby jak najwięcej pań jeżdziło na rowerach .
Czuję się kompetentny by zabrać głos bo mam dwie córki ( 16 i 19 ) które w miarę regularnie używają swoich rowerów i wiem że mają z tego frajdę , żona też jeżdzi . Nie musiałem moich dziewczyn mocno namawiac do tego sportu , po prostu 10 lat temu dokupiłem trzy rowery i pojechaliśmy razem na wycieczke - już tak zostało , były obozy rowerowe , wyprawy po Polsce z naszym wikarym - fanatykiem kolarstwa itp. Dziewczyny dzisiaj mają już mniej czasu ale zawsze chętnie kręcą w czasie wakacji a obóz to właściwie norma . Używają oczywiście SPD-ów i specjalnej odzieży kolarskiej w damskim wydaniu + kask . Twierdzą że dzięki rowerom nawiązały najbardziej trwałe przyjażnie - nic tak niełączy jak wspólna pasja .
Czuję się kompetentny by zabrać głos bo mam dwie córki ( 16 i 19 ) które w miarę regularnie używają swoich rowerów i wiem że mają z tego frajdę , żona też jeżdzi . Nie musiałem moich dziewczyn mocno namawiac do tego sportu , po prostu 10 lat temu dokupiłem trzy rowery i pojechaliśmy razem na wycieczke - już tak zostało , były obozy rowerowe , wyprawy po Polsce z naszym wikarym - fanatykiem kolarstwa itp. Dziewczyny dzisiaj mają już mniej czasu ale zawsze chętnie kręcą w czasie wakacji a obóz to właściwie norma . Używają oczywiście SPD-ów i specjalnej odzieży kolarskiej w damskim wydaniu + kask . Twierdzą że dzięki rowerom nawiązały najbardziej trwałe przyjażnie - nic tak niełączy jak wspólna pasja .
No i proszę bardzo czytając co poniektóre wypowiedzi dochodzę do wniosku (mimo zaprzeczeń) że jednak mam rację. Macie zawężone pole widzenia panowie, a jak ktoś wam to wskazuje to stwierdzacie że:]
- babochłop
-zakompleksiona
-nienormalna
-wariatka
-niewyżyta
-itp
-itd
Gratuluję. Wpisujcie się dalej.
- babochłop
-zakompleksiona
-nienormalna
-wariatka
-niewyżyta
-itp
-itd
Gratuluję. Wpisujcie się dalej.
XTC napisał(a):
> Po przeczytaniu wnikliwie wszystkich postów Mady stwierdzam iż
> posiada syndrom K.Marszałek ,a do tego jest feministką .
to chyba kiepski z ciebie psycholog byłby słonko, syndromu u siebie nie zauważam, a co do feminizmu....................może lekki. Wasz szowinizm jest silniejszy
> Po przeczytaniu wnikliwie wszystkich postów Mady stwierdzam iż
> posiada syndrom K.Marszałek ,a do tego jest feministką .
to chyba kiepski z ciebie psycholog byłby słonko, syndromu u siebie nie zauważam, a co do feminizmu....................może lekki. Wasz szowinizm jest silniejszy