Widok

koło do sukni ślubnej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poproszęo radę. panie w Agnes twierdzą, że w kole jest wygodniej i suknia się ładniej układa... ale słyszałam też opinie że koło tylko przeszkadza, plącze sie i niewarto;( i ogólnie, że kołom mówimy NIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też z mężem korzystaliśmy z usług tej firmy-ślubnedekoracje-i byliśmy bardzo zadowoleni,bo nie chcieliśmy by kościół był zawalony sztucznymi kwiatami i pseudo "bramami kwiatowymi",a jeśli chodzi o cenę to naprawdę warto,bo inne firmy wołały na dzień dobry ok 1000 zl,za dużo mniej.A Pani Ania jest osobą bardzo odpowiedzialną i nie musieliśmy martwić się naprawdę o nic-wszystko wystarczyło raz ustalić,by nie zamartwiać się czy dekoracja będzie taka jaką chcieliśmy i czy napewno będzie zrobiona.Polecam jak najbardziej tą firmę.
Pozdrawiam Mężatka
chodziło mi raczej o to, że mogłam się zdecydować na mniejszą dekorację, ale chciałam, żeby była widoczna, dlatego zdecydowałam się wydać trochę więcej i nie uważam, że było to drogo jak na dekorację jaka miałam.
a ja uważam, że nie zawsze dekoracja musi być "duża", żeby była droga. za małe bukieciki ale z pmysłem też możesz zapłacić 200 zł, zależy od użytych kwiatów i materiałów... poza tym liczy sie pomysł. moim zdaniem powinno byc ze smakiem i odpowiednio do sali czy okazji a nie na zasadzie, że jak już 2 tysie wydaje to niech chociaż bedzie widać...
"ja tak nie uważam, że 2 to mało."

miało być, że że to nie mało ani nie dużo, tylko coś widocznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście moglabym mieć małe bukieciki, których by nie było widać, ale nie taki jest zamysł dekoracji. jak już robić, to po to, żeby to było widoczne. a pewnie te ceny dekoracji podane przez firmy to ceny średnie i takie, które już coś przedstawiają. mi się wydaje, że to oczywiste, że jak ktoś chce jeden bukiet to nie policza 2 tys. tylko taka cena jest za widoczną dekorację.
ok, dla jednych mało dla innych dużo;-) zależy na co kogo stać...
ja tak nie uważam, że 2 to mało. ja miałam okrągle stoliki x8 a na każdym wysokie bukiety za 200zł to już jest 1600zł. do tego przystrojenie wejścia, stołu "naszego" i za nami i słupów i cenka się robi.
zgadzam się, że wystrój wystrojowi nie równy...
ja akurat nie chcę kwiatów przy ławkach ani prawdziwych ani sztucznyc, wystarczą te przy ołtarzu. Mój kościół jest dosć bogato zdobiony, jestem minimalistką i jak jeszcze bym go naładowała dekoracją to bym mogła zwariować przy samym wejsciu;-)
Poza tym nie pytałam się o konkretną dekorację ale o ceny standardowe, dlatego się zdziwiłam. Wiadomo, że za przyzwoita wiązankę trzeba liczyc około 200 zł, ale za salę czy kościół 2 to już dla mnie przesada..
i minimalistyczna dekoracja potrafi byc ladna szczegolnie jak kosciol jest ladny , a czasami jak za duzo nawalone jest to tez nie jest ladnie , ale to kwestia gustu , i nie mozna mowic ze eleganckiej dekoracji za 600 - 800 zł nie mozna zrobic bo mozna
poza tym "ładnie, pięknie, cudownie, ślicznie, itd itp" to pojęcia względne :) bez urazy pozdrawiam.
no za minimalistyczną dekorację z margaretek to więcej zapłacić nie można:P
www.slubnedekoracje.republika.pl tutaj kontakt i na stronie sa zdjecia w galerri koscioly na samym dole to nasza dekoracja i serdecznie polecam
my mielismy dekorowany kosciol przez forumke i bylo bardzo ladnie i to za 600 zl wiec nie trzeba placic 2-3 tysiecy za wystroj kosicola
no tak, lepiej zrobić wszystko razem za 500zł i mieć wiochę z sztucznych kwiatów, a to wszystko oferują "forumkowe firmy dekorujące- dekoracja od 100zł". masakra. chcesz mieć ładnie, oryginalnie i nowatorsko- musisz się liczyć z nieco wyższymi kosztami.
zwariowali..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cheeringup dokładnie, my pytalismy sie o sam kosciol i zaspiewał nam 2 tys. Jak to usłyszelismy to podziekowalismy :)
a ja jeszcze mam suknie z wyprz wiec pewnie tu juz wogole halka czy kolo nie bedzie sie nalezalo hehe:)) zapomnialam zapytac ale to na przymiarce..
dziękuję outree;-)
30 st. jadę do Sierakowic zamawiać. Dowiem się co i jak z kołem/halką bo widzę, że różnie bywa. Przymierzałam wcześniej w Agnes i wydawało mi sie, że cena sukni była podawana bez halek.kół. Szczerze mówiąc to już mnie nic nie dziwi;-)) ślub to niezły biznes jest... Wczoraj na targach pytając o standardowe ceny dekoracji jedna z takich firm zaoferowała 3 000,00 zł za kościół, salę, samochód + wiązanka... chybe jednak przesadzili. Nie wiem dokładnie co w to wchodzi, ale jak na uslgę STANDARD dużo, ile w takim razie kosztuje coś wyszukanego;-))
To już chyba naciąganie, każą płacić za halkę, gdy suknia kosztuje 2 czy 3 tys. Myślę ze w porządnych salonach tego nie ma
kunegunda,

kiedys czytalam , ze w niektórych salonach doliczają za halkę itp, takze warto się upewnić.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
do góry