Widok
My też z mężem korzystaliśmy z usług tej firmy-ślubnedekoracje-i byliśmy bardzo zadowoleni,bo nie chcieliśmy by kościół był zawalony sztucznymi kwiatami i pseudo "bramami kwiatowymi",a jeśli chodzi o cenę to naprawdę warto,bo inne firmy wołały na dzień dobry ok 1000 zl,za dużo mniej.A Pani Ania jest osobą bardzo odpowiedzialną i nie musieliśmy martwić się naprawdę o nic-wszystko wystarczyło raz ustalić,by nie zamartwiać się czy dekoracja będzie taka jaką chcieliśmy i czy napewno będzie zrobiona.Polecam jak najbardziej tą firmę.
Pozdrawiam Mężatka
Pozdrawiam Mężatka
a ja uważam, że nie zawsze dekoracja musi być "duża", żeby była droga. za małe bukieciki ale z pmysłem też możesz zapłacić 200 zł, zależy od użytych kwiatów i materiałów... poza tym liczy sie pomysł. moim zdaniem powinno byc ze smakiem i odpowiednio do sali czy okazji a nie na zasadzie, że jak już 2 tysie wydaje to niech chociaż bedzie widać...
oczywiście moglabym mieć małe bukieciki, których by nie było widać, ale nie taki jest zamysł dekoracji. jak już robić, to po to, żeby to było widoczne. a pewnie te ceny dekoracji podane przez firmy to ceny średnie i takie, które już coś przedstawiają. mi się wydaje, że to oczywiste, że jak ktoś chce jeden bukiet to nie policza 2 tys. tylko taka cena jest za widoczną dekorację.
zgadzam się, że wystrój wystrojowi nie równy...
ja akurat nie chcę kwiatów przy ławkach ani prawdziwych ani sztucznyc, wystarczą te przy ołtarzu. Mój kościół jest dosć bogato zdobiony, jestem minimalistką i jak jeszcze bym go naładowała dekoracją to bym mogła zwariować przy samym wejsciu;-)
Poza tym nie pytałam się o konkretną dekorację ale o ceny standardowe, dlatego się zdziwiłam. Wiadomo, że za przyzwoita wiązankę trzeba liczyc około 200 zł, ale za salę czy kościół 2 to już dla mnie przesada..
ja akurat nie chcę kwiatów przy ławkach ani prawdziwych ani sztucznyc, wystarczą te przy ołtarzu. Mój kościół jest dosć bogato zdobiony, jestem minimalistką i jak jeszcze bym go naładowała dekoracją to bym mogła zwariować przy samym wejsciu;-)
Poza tym nie pytałam się o konkretną dekorację ale o ceny standardowe, dlatego się zdziwiłam. Wiadomo, że za przyzwoita wiązankę trzeba liczyc około 200 zł, ale za salę czy kościół 2 to już dla mnie przesada..
dziękuję outree;-)
30 st. jadę do Sierakowic zamawiać. Dowiem się co i jak z kołem/halką bo widzę, że różnie bywa. Przymierzałam wcześniej w Agnes i wydawało mi sie, że cena sukni była podawana bez halek.kół. Szczerze mówiąc to już mnie nic nie dziwi;-)) ślub to niezły biznes jest... Wczoraj na targach pytając o standardowe ceny dekoracji jedna z takich firm zaoferowała 3 000,00 zł za kościół, salę, samochód + wiązanka... chybe jednak przesadzili. Nie wiem dokładnie co w to wchodzi, ale jak na uslgę STANDARD dużo, ile w takim razie kosztuje coś wyszukanego;-))
30 st. jadę do Sierakowic zamawiać. Dowiem się co i jak z kołem/halką bo widzę, że różnie bywa. Przymierzałam wcześniej w Agnes i wydawało mi sie, że cena sukni była podawana bez halek.kół. Szczerze mówiąc to już mnie nic nie dziwi;-)) ślub to niezły biznes jest... Wczoraj na targach pytając o standardowe ceny dekoracji jedna z takich firm zaoferowała 3 000,00 zł za kościół, salę, samochód + wiązanka... chybe jednak przesadzili. Nie wiem dokładnie co w to wchodzi, ale jak na uslgę STANDARD dużo, ile w takim razie kosztuje coś wyszukanego;-))