Widok

koło do sukni ślubnej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poproszęo radę. panie w Agnes twierdzą, że w kole jest wygodniej i suknia się ładniej układa... ale słyszałam też opinie że koło tylko przeszkadza, plącze sie i niewarto;( i ogólnie, że kołom mówimy NIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mialam kolo i bylo mi wygodnie,tymbardziej suknia sie ladnie ulozyla i nie platala sie miedzy nogam do tego nie deptalam po niej ,a bez kola byla troszke dluzsza i bylo nie wygodnie.
Co do kola to ja jeszcze sobie je razem skleilam w tym miejscu w ktorym dobrze sie suknia ukladala bo Ono jest regulowane i po sklejeniu nic a nic sie nie platao;)
moim zdaniem może się sukienka ładniej układac
no to nie widze cie zgrabnie wygladajacej ze zwalami materialu miedzy nogami...chyba nie wiesz co piszesz.
dziewczyny koło dokupuje sie oddzielnie czy dodaja razem do sukni???
oddzielnie; podobno można też wypozyczyć.
ja w arttrend dostałam koło i halkę gratis, nie było nawet mowy o dodatkowym koszcie ani o oddaniu po weselu.
aha... a ktos wie jak to wyglada w salonie Agnes?
A Langorii tez jest w cenie. Trochę dziwne płacić za halke skoro jst ona niezbędna w sukni. Niezależnie od tego czy z kołem, czy bez
a tak btw, cheerinup - piekna ta woja Kaliope:)
kunegunda,

kiedys czytalam , ze w niektórych salonach doliczają za halkę itp, takze warto się upewnić.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
To już chyba naciąganie, każą płacić za halkę, gdy suknia kosztuje 2 czy 3 tys. Myślę ze w porządnych salonach tego nie ma
dziękuję outree;-)
30 st. jadę do Sierakowic zamawiać. Dowiem się co i jak z kołem/halką bo widzę, że różnie bywa. Przymierzałam wcześniej w Agnes i wydawało mi sie, że cena sukni była podawana bez halek.kół. Szczerze mówiąc to już mnie nic nie dziwi;-)) ślub to niezły biznes jest... Wczoraj na targach pytając o standardowe ceny dekoracji jedna z takich firm zaoferowała 3 000,00 zł za kościół, salę, samochód + wiązanka... chybe jednak przesadzili. Nie wiem dokładnie co w to wchodzi, ale jak na uslgę STANDARD dużo, ile w takim razie kosztuje coś wyszukanego;-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja jeszcze mam suknie z wyprz wiec pewnie tu juz wogole halka czy kolo nie bedzie sie nalezalo hehe:)) zapomnialam zapytac ale to na przymiarce..
cheeringup dokładnie, my pytalismy sie o sam kosciol i zaspiewał nam 2 tys. Jak to usłyszelismy to podziekowalismy :)
zwariowali..
no tak, lepiej zrobić wszystko razem za 500zł i mieć wiochę z sztucznych kwiatów, a to wszystko oferują "forumkowe firmy dekorujące- dekoracja od 100zł". masakra. chcesz mieć ładnie, oryginalnie i nowatorsko- musisz się liczyć z nieco wyższymi kosztami.
my mielismy dekorowany kosciol przez forumke i bylo bardzo ladnie i to za 600 zl wiec nie trzeba placic 2-3 tysiecy za wystroj kosicola
www.slubnedekoracje.republika.pl tutaj kontakt i na stronie sa zdjecia w galerri koscioly na samym dole to nasza dekoracja i serdecznie polecam
no za minimalistyczną dekorację z margaretek to więcej zapłacić nie można:P
poza tym "ładnie, pięknie, cudownie, ślicznie, itd itp" to pojęcia względne :) bez urazy pozdrawiam.
do góry