Widok

koło do sukni ślubnej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poproszęo radę. panie w Agnes twierdzą, że w kole jest wygodniej i suknia się ładniej układa... ale słyszałam też opinie że koło tylko przeszkadza, plącze sie i niewarto;( i ogólnie, że kołom mówimy NIE.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuję za rady;-) uspokoiłam się troche, rzeczywiscie mogę zdjać jak mi to będzie przeszkadzać;-)

pozdrawiam
ja tez zastanwialam sie czy miec kolo-i na szczescie po jakims czasie sie zdecydowalam na małe kolko. Bez kola - bedziesz miala ten caly materail miedzy nogami- wówczas nie da sie tanczyć. Mialam suknie w domu z halką- taką tylko tylko z tiulami- katastrofa- miedzy nogami full materiału. Dlatego wypozyczylam tą z małym kolem i nie załowałam
pozdrawiam
ale koło w niczym nie przeszkadza naprawde
ja tez uwazam ze zdecydowanie lepiej ta suknia z kołem, tak jak ktoś wspomniał koło zawsze można wyjąć, ale trzeba pamiętać, że suknia wtedy będzie trochę za długa i może ciągnąć się po ziemi
uwazam ze do tej sukni lepiej jakby bylo kolo
ja miałam takie koło ze w kazdej chwili moglam je wyjac wiec jak byloby mi niewygodnie to bym wyjela ale bawilam sie z kolem cala noc i nic nie przeszkadzalo , sukienka rzeczywiscie ladnie sie ukladala ale to zalezy od sukienki bo bez kola tez bylo ladnie , uwazam ze kolo w niczym nie przeszkadza
wklejają si;-) czy do tej suknie brać koło czy nie... jaka jest wasza opinia??
image

sprawdzam czy fotki się wklejają
do góry