Widok

kolor butów do sukni ślubnej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem z dobraniem koloru butów do sukienki ślubnej czy powiny byc lekko jaśniesze a może lekko ciemniejsze? Jakie wy macie?
dodam że sukienka niej w odcieniu kremowej bieli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
białe lub beżowe:) to już zależy od Ciebie jakie Ci się bardziej spodobają... Ale uważam, że skoro masz kremowo-białą sukienke to i tak buty powinny być białe
Przyznam, że mialam podobny problem - moja suknia byla w odcieniu zlamanej bieli ale nie ecru... Podczas wędrówek po sklepach dowiedzialam się, że lepiej aby buty byly o odcien ciemniejsze niz za jasne przy sukni. Swoje butki kupilam w sklepie Rylko :)

suknia zdaje się nie jest kremowo- biała, tylko kremowa biel, a to różnica . wtedy białe buty kompletnie nie będa pasować. Ja miałam suknię w kolorze własnie takiej złamanej bieli, nachodziłam się po sklepach , ale dobrałam odcień tak , aby nie było wiochy.
także chyba Ciebie też to czeka :)

Ja miałam taki sam problem, ale w końcu zamówiłam białe bo kolor był bardziej zbliżony niż ecri i mniej rzucało się w oczy. W sumie i tak spod sukni mało co widać więc sie nie przejmuje. Najlepiej jakbyś dostała taką złamaną biel - sporo firm robi też buty w takim kolorze (mi akurat się one nie podobały, ale może ty coś sobie znajdziesz). Powodzenia w szukaniu.

czarne będą pasowały!!!!!!!
do góry