Widok

komis dziecięcy w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w Gdańsku są komisy dziecięce, chciałabym kupić fotelik samochodowy powyżej 9 kilo. proszę o adresy, strony,numery telefonów. Wpisując na trójmieście wyświetlają mi się dwa, nie ma więcej?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Komis dziecięcy znajduje się na Trakcie Św. Wojciech, obok przystanku autobusowego :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
komis na morenie na balkonie za pizzeriom zapiecek ,komis na jasieniu na blizbora
ale czwesto gesto sa ogloszenia na trojmiasto pl czy na naszy foru ewentualnie oferta allegro wybierz oferty tylko z pomorza jest duzo pozdrawiam
dzięki dziewczyny
image
Gdańsk Osowa ul. Jednorożca 55A/I www.pucio.pl (sklep internetowy komisu), Gdańsk Zaspa ul. Pilotów 3 www.komissklep.pl (również sklep internetowy). Ci sami ludzie są właścicielami. Ten komis na zaspie urządza się dopiero ale jest ok. Pozdrawiam
KOMIS MUMINEK ul. Mikolaja Reja 36a (zielony trojkat przy MArynarki Polskiej)
oraz wypozyczalnia fotelikow samochodowych .
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
witam czy jest moze jeszcze w sprzedazy taki szary wozek gleboko-spacerowy 3 kolowy za 210 zl?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
MUMINEK ZMIENIA LOKALIZAJCE, PRZENOSIMY SIE DO
CIEPLEWA (2km za Pruszczem Gd.) ul. DLUGA 10 przy trasie na Tczew, 100m od Biedronki.
http://www.komismuminek.pl
ZAPRASZAMY
Jest jeszcze jeden na Swietokrzyskiej misiaczek bylam tam z moim maluchem co mnie sie spodobalo to to ze maja tam takie miejsce dla dzieci , moglam wiec spokojnie pladrowac po ciuchach.Ciuszki ladne nawet cos dla siebie znalazlam.Sa tam od niedawna zobaczymy czy asortymen zostanie na takim samym poziomie.
no właśnie anna 300 ostatnio zauważyłam ten komis i też chcę się tam wybrać, a po Twojej wypowiedzi widzę że warto ;] http://www.komismisiaczek.pl
imageimage

Zapraszam do Komisu Dziecięcego Jaś i Małgosia w Gdańsku - Kowale.
Można zerknąć na facebooku : http://www.facebook.pl

Strona w trakcie przygotowań.

Zapraszam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

do góry