Widok

koncert - Ptaky

koncert - Ptaky Temat dostępny też na forum:
wstęp 10zł, obowiazuje selekcja.Istnieją od 2003r , pochodzą z Trójmiasta ….Elbląga i Bydgoszczy.Na czele formacji stoi - znany ze Skawakera, IRY, TSA Evolution czy KarmaComy - gitarzysta Piotr Łukaszewski.„Wywodzę się z muzyki rockowej, zawsze słuchałem muzyki rockowej i zawsze grałem muzykę rockową. Potrzebowałem tego !” – PeterZespół w którym wszyscy się lubią i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z przedmówcą

Nazwy instrumentów powinny być zapisane w jednym języku, byłaby to jakaś konsekwencja. Chyba lepiej w angielskim, bo inaczej wystąpi znane z czasów m.in.Piotra Janczerskiego określenie: śpiew. W tym rodzaju muzyki użycie powyższego określenia mogłoby być ryzykowne, niczego nie ujmując możliwościom p. Sebastiana.

pech

to bylo kluczpwe dla tego artykulu :P

slaby termin
agnostic front ucho
w kwadratowej tez niezly koncert

a finansow nie ma;P

english

ciekawi mnie sprawa, dlaczego uzywa sie ang. nazw do intstrumentow . drums bass vokal, a dlaczego nie guitar ?
Przeca nasz język jest ma coś takiego jak perkusja, gitara basowa itp.

Inne tematy z forum Rozrywka

Czesław Mozil Solo | Scena MONK (5 odpowiedzi)

To jest świetny czas Czesława! Wygrał Festiwal Piosenki w Opolu 2024 utworem Ławeczka (razem z...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (7 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...

do góry