Widok
koniec swiata "czarny moher"
na prezydenta Włocławka kandyduje ciemnoskory Nigeryjczyk
ktory zdobył wykształcenie w Polsce i prowadzi w miescie gabinet ginekologiczny
wspolpracuje i sympatyzuje z Pis...twierdzi tez ,ze to on jest autorem programu 500plus
(u niego było 400 plus) on wykonał projekt i przekazał komus tam z partii ,a ten dalej
podobno zaskarbił sobie sporo szacunku i ma grono sympatykow
nie jestem przeciw,jesli temu człowiekowi naprawde zalezy na rozwoju miasta,na ludziach
tylko rozbawił mnie wpis kogos ,ktory uzyłam w tytule:)
ktory zdobył wykształcenie w Polsce i prowadzi w miescie gabinet ginekologiczny
wspolpracuje i sympatyzuje z Pis...twierdzi tez ,ze to on jest autorem programu 500plus
(u niego było 400 plus) on wykonał projekt i przekazał komus tam z partii ,a ten dalej
podobno zaskarbił sobie sporo szacunku i ma grono sympatykow
nie jestem przeciw,jesli temu człowiekowi naprawde zalezy na rozwoju miasta,na ludziach
tylko rozbawił mnie wpis kogos ,ktory uzyłam w tytule:)
Kuna to cholerstwo.
U mnie, ze wszystkich "plag" (ciągnie wszystko jak do miodu) mijającego sezonu, nornica panoszy się.
Drzwi zamykam i pilnuję co by mendoza do garażu i dalej na chałupę nie ruszyła.
Ps
Co do gotówki. Jak wszystko jest to narzędzie przydatne. Trzeba jednak "umić" tego narzędzia używać i bacznie kalkulować kto, kiedy i po czemu. Też wolę wędkę i łowienie ryb, które mi smakują :)
U mnie, ze wszystkich "plag" (ciągnie wszystko jak do miodu) mijającego sezonu, nornica panoszy się.
Drzwi zamykam i pilnuję co by mendoza do garażu i dalej na chałupę nie ruszyła.
Ps
Co do gotówki. Jak wszystko jest to narzędzie przydatne. Trzeba jednak "umić" tego narzędzia używać i bacznie kalkulować kto, kiedy i po czemu. Też wolę wędkę i łowienie ryb, które mi smakują :)