Widok

konsola quizomania dumel- ma ktoś?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://allegro.pl/dumel-quizomania-super-gra-edukacyjna-interaktywna-i3750154750.html

ma ktoś konsolę quizomania?
Mam taką nową ale jak zobaczyłam pierwszą kartę, jeszcze nie odpakowałam to wydaje mi się, że jest dla faktycznie małych dzieci.
Czy ktoś ma i może coś więcej o niej powiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy kupiłam po dość dobrej cenie no, a mój syn ma 3lata więc spoko. Gdyby był starszy to średnio to na zasadzie czuczu albo takich książeczek z lidla z długopisem na pewno nie jest warte 70-80zł jak widziałam na allegro. kart sporo z godzinami i liczbami mój syn jeszcze się nie zna więc będą na później. jak dla mnie to bardziej warto książeczki z lidla za chyba 14,9 czy 17 cos w tych grnicach a na tej samej zasadzie:) bądź czuczu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka (3,5 latka) dostała ta konsolę na Mikołajki. Szału nie ma, są albo bardzo proste zadania, które rozwiązuje w kilka sekund albo takie trudne jak godziny z którymi sobie jeszcze nie radzi. Po za tym te karty są bardzo cienkie i bardzo łatwo dziecko może je zniszczyć, chociażby wkładając w tą konsolę. Nie podoba mi się też to, że dziecko po wymianie karty nie wie co ma zrobić (nie ma żadnego komunikatu np. "co nie pasuje") i to my musimy jej czytać co teraz ma zrobić.

Ogólnie nie kupiłaby takiej zabawki za taką cenę, młoda ją dostała w paczce z pracy.
mam takie same odczucia ja bym tego konsolą nie nazwała a zwykła gra elektroniczna bardziej bo jedynie piszczy na tak albo na nie he. ja kupiłam za 40zł to i tak sporo ale więcej bym nie dała za nową.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry