Widok
my też produkowaliśmy nasze zaproszonka samodzielnie i koperty też :) poszukiwaliśmy formatu 11x18 a takiego nigdzie nie mogliśmy dostać, więc kupiliśmy ryzę papieru w kolorze waniliowym i zrobiliśmy sami :) i nieskromnie powiem, że wyszły jak te kupne, ludzie nie chcieli wierzyć, że były robione przez nas :)
Nacheba, masz na myśli sklep dla plastyków w Gdyni czy we Wrzeszczu?
Klodinka, chciałabym, żeby sklepy papiernicze były taką prostą odpowiedzią - ale tam, gdzie pytałam dotąd, mieli tylko białe. A białe odpadają.
Warbuziak, musiałabyś jeszcze umieścić instrukcję wykonania - cały czas się zastanawiam, czy zaproszenia nie przerastają moich możliwości:) O kopertach nie wspominam nawet...:)
Dzięki, dziewczyny, za wszystkie namiary:)
Klodinka, chciałabym, żeby sklepy papiernicze były taką prostą odpowiedzią - ale tam, gdzie pytałam dotąd, mieli tylko białe. A białe odpadają.
Warbuziak, musiałabyś jeszcze umieścić instrukcję wykonania - cały czas się zastanawiam, czy zaproszenia nie przerastają moich możliwości:) O kopertach nie wspominam nawet...:)
Dzięki, dziewczyny, za wszystkie namiary:)
a jaki format kopert potrzebujesz?? nie wiem czy uda się ze zwykłej kartki A4 zrobić taką kopertę jak chcesz. My zrobiliśmy szablonik, zaopatrzyliśmy się w wypisany długopis, linijkę nożyczki, nożyk i drewniana podkładkę na której cieliśmy kopertki :) nawet nie wiem jak zrobić instrukcję klejenia kopert :) to naprawdę proste :)
jadac z Gdanska to jest na rogu po prawej stronie, za Pueblo. konczy sie ciag budynkow i zaczyna parking - na tylach tego parkingu jest sklep dla plastykow - maja tez kolorowe koperty i rozne papiery - a na rogu Wladka IV jest sklep "wszystko dla ucznia" i tam jest bardzo duzo papierow, kopert itp (wiekszy niz w sklepie dla plastykow).