Widok

korektor wady postawy tzw.pajączek,warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy warto zakupić coś takiego dla dziecka?moja córa okazało się,że ma wadę postawy,zajęcia korekcyjne tlko raz w tygodniu,w domku ćwiczenia,ale czy coś takiego jest przydatne?pomaga?może ktoś miał dla swojego dziecka?odkupiłabym niedrogo........
http://allegro.pl/pajaczek-korektor-na-wad-postawy-plecy-dla-dzieci-i3946552208.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam polecam bardzo fajny sposóbkurs wady postawy można samemu wiedzieć po nim jak wykonywać ćwiczenia
nie warto. Warto natomiast wzmacniać mięśnie, ćwiczyć możliwie jak najwięcej, uprawiać sport...wiadomo :) nie ma cudownych środków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo dzieciaki biorą pajączek za największy obciach na ziemi. a poza tym, żeby trzymał prosto to musi być ciasny a jak jest ciasny to się wrzyna. Entelo fajna sprawa, tylko ciężko je dostać bo sklep firmowy jedynie w Płocku, można online na ich stronie zamówić, ale to nie to samo co w sklepie stacjonarnym, ja lubię dotknąć, usiąść, ale pewnie dziwaczę.
zamiast pajączka lepiej kup Dobre krzesło, większy z tego pożytek bo dziecko automatycznie siada w prawidłowej pozycji a niestety z tym pajączkiem bywa rznie moja córa nie chciała go nosić i się wsiekała i nawet z pajączkiem celowo się bardziej garbiła niż bez
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie warto. muzyczka która leci prowokuje dzieci do tego żeby sie garbiły..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie warto. Kiedys nosilam go ja i moi mlodsi bracia i zero efektu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry