Widok

kościół Zmartwychwstania Pańskiego

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłam dzisiaj w tym kościele i akurat trafiłam na ślub o godz.15. Tak cudownie przystrojonego kościoła z tej okazji jeszcze nie widziałam i dlatego uprzejmie proszę o informacje, czy to dzieło jakiejś firmy czy własnej inwencji twórczej. Mam nadzieję, że dzisiejsza Panna Młoda zagląda na to forum! Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to za kościół? właśnie szukamy ladnego kscioła, wesele bedzie w gdansku na starówce i chcielibyśmy znależc kościół który tez jest na starówce, nieduży i ładny... któś nam pomoże
ps. Mikołaj odpada bo juz terminy sa zajęte, pozdrawiam
Dana
Ja brałam slub w tym kosciele 2 lata temu. Tak pieknie przystrojony kosciol to najprawdopodobniej dzielo jednego z ksiezy, brata Krzysztofa, bo najczesciej on sie tym zajmuje. Na nasz slub rowniez on ukladal kwiaty (te, ktore wczesniej przywiezlismy: wiec przystrojenie bylo w stylu i kolorystyce mojego bukietu). Ten czlowiek to prawdziwy kwiatowy artysta:) A kosciol jest piekny, z cudowna atmosfera na slub. Najgorecej polecam:)
byłam w tym kośiele na chrzcie w tamtą niedzielę, ołtarz pięknie przystrojony, piękne białe kwiaty w wazonach...z tego co sie dowiedzialam ,to tam jest nowy młody proboszcz i być moze on dba o to by kościól, ołtarz byl przystrojony na takie okoliczności.....na mszę na której był chrzest kościól był przybrany bez żadnej interwencji rodziców chrześniaka.
do góry