Widok

kościół w Gdyni na Dąbrowie

Wesele Dąbrowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Pytałam już kiedyś ale jakoś nie dostałam odp., czy ktoś może będzie miał ślub 21.06.2008 w kościele w Gdyni na Dąbrowie?? Jeśli tak to prosimy o kontakt w sprawie przystrojenia kościoła (razem wyjdzie taniej :)).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc ja ide dzis spr czy mnie przepisal moge spr i Ciebie tylko musialabys mi podac nazwisko bo imienia sie domyslam :) z tego co wiem to nie tylko proboszcz udziel slubow ale to chyba ksieza miedzy soba ustalaja kurcze to my musimy tez jakos sie umowic na to poradnictwo :/ to jak bedziecie pierwszym spotkaniu daj znac jak bylo :)

wysle ci na maila

oki damy zanc jak bylo w srode wieczorem ci napisze ;)

kurde wracaja mi maile od ciebie
nie moge wyslac ;(

spokojnie spr po imienie :) jestescie wpisani :) a Twoj narzeczony mieszka ulice obok mnie :) mam tez namiary na pare z 15 wiec bedziemy sie mogli z nimi skontaktowac w sprawie wystroju i wogole :)
pozdrawiam i do zgadania

oooo to moze sie zanacie ;)

pozdrawiam!

Ewelinka jesteś z mojego rocznika! Chodziłaś może do klasy P. Jaskulskiej w podstawówce?

Jeśli chodzi o babeczkę z poradnictwa to nieźle się z niej naśmialiśmy z mężem. Bardzo dziwna kobieta, sprawia wrażenie że wstydzi się mówić wprost takie słowa jak penis, wagina, orgazm itp. dlatego bombardowaliśmy ją takimi słowami hi hi. Te 30 zł trzeba zapłacić na pierwszych zajęciach za jakieś badziewne książeczki . Jeśli powiecie jej że nie bierzecie tabletek anty będziecie musiały robić wykresy swojego cyklu i będziecie miały 3 spotkania. Jeśli powiecie jej że bierzecie tabletki to na początku będzie oburzona tym faktem ale będziecie mieli 2 spotkania ;)

hej ;)

Niestety nie chodziłam do P. Jaskulskiej, ale wiem która to jest Pani ;))
Ja chodziłam do klasy "B" najpierw 1-3 była naszą wychowawczynią Grochowska a potem 4-8 Maria Mędryk ;) pewnie zanamy się z widzenia ;D

Dobrze, że mnie uprzedzilaś o tym poradnictwie. Jak mój narzyczony ;) do niej zadzwonił żeby nas umówić to odrazu powiedział,że jakaś dziwna to będzie kobieta ;)) Przeraził się biedny,że na wszytkich spotakniach będzie musiał byc u niej hehe.

A sluchaj jak ty brałaś ślub to proboszcz Was jakoś przygotowywał jak to będzie w Kościele wyglądać? On ma jakies specjalne zyczenia co do bukietów żeby w Kościele zostawić? - pytam bo spotkłam się, z tym w innym Kościele na ślubie mojego brata.

Pozdrawiam!

aaaaa i gratulacje dzidziusia ;D Bo widze, że będziesz mamusią.

Brzoskwisia nie brala slubu w naszej parafi...ja bralami bylo spotkanie 3 dni przed slubem i mowil jak to wszystko wyglada,kiedy co macie robic,mowic....wystroj kosciola sami wybieracie proboszcz nic nie mowi...mozecie sobie wybrac jaki ksiadz ma Wam udzielac slubu

Ewelina znalazłam Ciebie na naszej klasie - kojarzę Cię z widzenia ;) My z Moniką chodziłyśmy do E - klasy P.Bocheńskiej hi hi
Dziękuję za gratulacje
Jeśli chodzi o te nauki - to Twój narzeczony musi być tylko na pierwszych zajęciach i będzie musiał czytać jakiś tekst z kartki na ścianie ha ha ha.
Mój mąż chciał iść ze mną na drugie spotkanie dotyczące dokładnej obserwacji śluzu, szyjki macicy, temperatury itp. bo chciał się z niej jeszcze pośmiać, ale ona powiedziała, że absolutnie sie na to nie zgadza i że mam przyjść sama.
My nie braliśmy ślubu w parafii na Dąbrowie bo nie cierpię tego kościoła i proboszcza. Z resztą podejrzewam, że proboszcz robiłby nam duuuużżże problemy, bo mój mąż jest prawosławny. I tak już miałam bardzo duży problem z otrzymaniem od niego pozwolenia na ślub w innej parafii.
Jeśli chodzi o dekoracje to polecam kwiaciarnię na Dąbrówce niedaleko przychodni (to jest chyba ul. Rdestowa) Babeczka zrobiła bardzo ładne dekoracje dla Moniki.

AAA to dwie koleznaki z tej samej szkoły dbrze wiedzieć ;)

Ja też myslałam, żeby mieć w innym Kościele, ale wiedzialam że skoro jestesmy obydwoje z tej samej parafi to wogle proboszcz nam nie da zezwolenia, więc nawet nie próbowalismy.

pozdrawiam!

noo co do dekoracji to tez slyszalam o tej kwiaciarce :) bardzo ladnie stroi w naszym kosciele :)

no to możemy cos pomyslec o tym ;)

ja jestem za :) tylko tzrebaby dogadac sie z 3 para :) no i ewentualnie 4 jakby jakas doszla :)

ha... no jasne też Was kojarze ;)
Ty Karola napwno tez kojarzysz mojego brata ;)

Pozdrowionka!

Musiałam sprawdzić jeszcze Twoje kontakty na naszej klasie, bo nigdy nie kojarzę osoby z nazwiskiem

Rany.. rzeczywiście kojarzę Twojego brata ;) pozdrów go ode mnie jak mnie jeszcze pamięta hi hi hi

jaki ten świat mały!!

jasne że pozdrowie ;)

oj malutki, malutki ten swiat ;)

Monisia84 nie wiesz może czy w naszym Kosciele Proboszcz tez wymaga jakis dodatkowych bukietów???

pozdrawiam!

ja proponuje dekoracje kosciola juz od 150zl
zainteresowanym moge wyslac fotki
pozdrawiam

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl