Widok

kościół w Gdyni na Dąbrowie

Wesele Dąbrowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Pytałam już kiedyś ale jakoś nie dostałam odp., czy ktoś może będzie miał ślub 21.06.2008 w kościele w Gdyni na Dąbrowie?? Jeśli tak to prosimy o kontakt w sprawie przystrojenia kościoła (razem wyjdzie taniej :)).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ktoś się jednak znajdzie kto bierze ślub 8 lub 9 sierpnia

a może jest jakaś para z 8 lub 9 sierpnia??
to nie ma nikogo kto bierze ślub 21 czerwca w tym kościele??
Wiem, że są jeszcze 2 pary przed nami, ale widocznie nikogo z forum :(

a to musialabys sie spytac tej pani co prowadzi poradnictwo rodzinne. Gdzies w tym temacie jest do niej nr telefonu. Poradnictwo jest w srody od 18. :)

To i ja się dołączę :) Czy jest ktoś z 2 sierpnia. Byłoby fajnie. Mam jeszcze jedno pytanie - czy na poradnictwie musi być jedna para czy może być więcej.

Witam :) My bierzemy ślub 14 czerwca również na Dąbrowie :) Chętnie skontaktujemy się z Parą, która bierze ślub tego samego dnia :) Wiecie kwiaty i te sprawy - Pozdrawiam :)

Pozdrawiam wszystkich ZAKOCHANYCH :)
super dziękuję :)

ja mam :) 605 896 064

pięknie założyłam temat o ślubie 21 czerwca i nie dostałam informacji żadnej :(.... czy któraś z was ma chociaż nr tel do pani z poradnictwa rodzinnego z naszego kościoła??

Ja wiązankę swoją, świadkowej, dla rodziców, dziadków i chrzestnych robiłam też u tej babeczki i jestem bardzo zadowolona! Samochód też nam bardzo ładnie przystroiła, a za wszystko razem nie płaciliśmy dużo. Moja wiązanka kosztowała chyba 110 zł a w innej kwiaciarni za taki sam bukiet policzono mi 250 zł!

Jeśli chodzi o 2 bukiety to jeden ma panna młoda a drugi (świadkowej) para młoda zawsze zostawia na koniec mszy pod obrazem lub figurką matki boskiej (my z mężem zapomnieliśmy hi hi)

no ja tez chce od niej wiazanke bo ponoc robi naprawde ładne :) a z tym ze na bialo stroi to super, jakos sie dogadamy na pewno :)

hej
no mówimy o tej samej kwiaciarni ;)
Ma zdjecia więc tez można obejrzec co i jak. Powiedziała mi też że przewarznie stori na biało bo to jest neutralny kolor i pasuje do wszystkiego no ale decyzja należy do nas;) Ona mówiła że dużo zalezy od naszego koloru sukien ;P

ja tak mysle że odrazu u niej też sobie wiązanki wybire do ślubu u nas w Kosciele też jest tak że trzeba mieć dwie.
pozdrawiam

a i jeszcze jedno, ponoc mozna isc od tej kwiaciarni i zobaczyc na zdjeciach jak stroi kosciol:) czyli liczac musielibysmy isc tak ok swiat wielkanocnych zamowic ja , trzebaby sie tylko skontaktowac z para z godz 15 :) pozdrawiam

no ja tez rozmawialam z ta pania ona ponoc przewaznie stroi nasz kosciol do slubow , chyba mowimy o tej samej , taka kwiaciarnia (chyba na rdestowej) jak sie idzie od biedronki w kierunku przychodni po lewej stronie :]

Czesc dziewczyny wkońcu udało mi się odnaleźć ten wątek mialam wam dam znać jak bede po poradnictwie więc już po... ;)

było to jedno spotkanie tylko ;)
Nie było tak źle troche żal mi było mojego narzyczonego ;) no, ale wiecie o co chodzi heh więc nie bać się i isć do naszej parafi.

pozdrawiam

AAAA co do wystroju Kościola to dowiadywalam się a wlaściwie moja mama u tej Pani w kwiaciarni na sojowej trzeba 3 miesiace przed się zdecydować, cena jest uzależniona od tego co będziemy chcieli 500 zł to niby max full wypas, nasz proboszcz ponoć bardzo lubi jak są żywe kwiaty ;) bo potem ta dekoracja zostaje w kościele wiecie o co chodzi ;).
No także mysle, że chyba nie będziemy muili za dużo szukać tym bardziej że Pani zna się na zaczy i zawsze Kościół pieknie wygląda.

ja proponuje dekoracje kosciola juz od 150zl
zainteresowanym moge wyslac fotki
pozdrawiam

Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl

Monisia84 nie wiesz może czy w naszym Kosciele Proboszcz tez wymaga jakis dodatkowych bukietów???

pozdrawiam!

jasne że pozdrowie ;)

oj malutki, malutki ten swiat ;)

jaki ten świat mały!!

Musiałam sprawdzić jeszcze Twoje kontakty na naszej klasie, bo nigdy nie kojarzę osoby z nazwiskiem

Rany.. rzeczywiście kojarzę Twojego brata ;) pozdrów go ode mnie jak mnie jeszcze pamięta hi hi hi