Widok

kosmetyki AA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani i powiedziała że wypełniłam ankietę na ich stronie - wygrałam konkurs i mogę za cenę 70zł dostać od nich kurierem zestaw kosmetyków i kupony rabatowe w wysokości 40% na zakupy kremów AA w dowolnej drogerii

nie przypominam sobie abym wypełniała jakąś ankietę - co o tym myślicie

podpucha?

twierdzi że mogę przy kurierze otworzyć paczkę i wszystko sprawdzić zanim zapłacę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę, że podpucha :P

tzn. że pewnie te kosmetyki są warte tyle ile masz za nie zapłacić ;)
na innym forum http://www.e-konkursy.info/forum/post-869864-cat-5-pg-1876.html

z 11.07.2011
"dzwoni tel juz się ciesze pewnie cos wygrałam ..koleś mówi o jakimś konkursie..adrenalina rośnie szybko przemykają mi przez mysl wszystkie konkursy zakończone... aaa ten wyskakuje z tekstem mamy dla pani ofertę zestaw kosmetyków AA za 70 zł i nawija 5 min o tej ofercie jakie tam cuda i on myśli że ja wszystko ogarnę"
Ja też "wygrałam" w tym konkursie :D
Kupowąłam coś przez neta gdzie podałam dane i zaraz potem się rozdzwonili sprzedawcy od siedmiu boleści...

No i co, wygrałaś a musisz zapłacić? :>

Kobieta mi z tekstem wyjechała: "ale zgadza się pani, że nasza oferta jest wyjątkowa i że szkoda byłoby nie skorzystac i zapłacić znacznie mniej?"
Ja jej na to: "zgodzi się pani ze mną, że jeśli nie skorzystam z waszej oferty, to zapłacę jeszcze mniej, czyli nic"?

A na drugi dzień zadzwonili, że "wygrałam" promocyjnie jednorazowe maszynki do golenia....
tymi zwrotami typu "zgadza sie Pani..." oni moze chcą wymusić potwierdzenie, które później wykorzystają jako zawiązanie umowy. tak jak swego czasu tele2 chyba...
napisałam @ do AA i odpisali mi że współpracują z firmą która w ten sposób rozprowadza ich kosmetyki
cena generalnie jak w drogerii ale dostaje się jakiś gratis i kupony rabatowe na następne zakupy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

do góry