Widok
spróbuj la roche posay effaclar krem matujący-ja używam effaclar k złuszczający i moja cera sie poprawiła-super zmniejsza pory i poprawia kondycje skóry-jak zaczniesz używac nie przestaniesz powaznie-dla mnie rewelacja:)-troche kosztuja ale ja kupuje z allegro gdyz pakowanie fabryczne uniemozliwia "wepchniecia tam jakichkolwiek "zamiennikow"-podrób:) ,tyle ze nie mam nic na wypryski bo teraz mam tabletki od ktorych mi pojawiaja sie czasami takie duze pojedyncze:(a musze brac bo mam guza tarczycy:(
Może któraś z was doradzi jakiś krem, albo coś innego - ja mam ceRe ogólnie trądzikową, leczona ale nie wyleczona. W jednych miejscach jest sucha, w innych się świeci. Są kremy, które pewnie by mi pomogły, ale w składzie mają kwasy salicylowe, na które jestem uczulona :/ Z Vichy podobno nieskuteczne, inne są potwornie drogie. Teraz jestem na etapie - krem NIVEA VISAGE Matujący na dzień, a w nocy NIVEA SOFT Nawilżający+maść BENZACNE.
znalazłam
BanDi - Kosmetyki tworzone z pasją. Kosmetyki - linie ...BanDi - Wytwarzanie Artykułów Kosmetycznych. Kosmetyki, kosmetyki profesjonalne - produkcja kosmetyków.
www.bandi.com.pl/ - 22k - Kopia - Podobne strony
BanDi.Visal.pl-Sklep internetowy oferuje szeroką gamę kosmetyków ...Sklep oferuje kremy, mleczka, toniki, maseczki, peelingi, kosmetyki pielęgnacyjne.
www.bandi.visal.pl/ - 18k - Kopia - Podobne strony
BanDi - Kosmetyki tworzone z pasją. Kosmetyki - linie ...BanDi - Wytwarzanie Artykułów Kosmetycznych. Kosmetyki, kosmetyki profesjonalne - produkcja kosmetyków.
www.bandi.com.pl/ - 22k - Kopia - Podobne strony
BanDi.Visal.pl-Sklep internetowy oferuje szeroką gamę kosmetyków ...Sklep oferuje kremy, mleczka, toniki, maseczki, peelingi, kosmetyki pielęgnacyjne.
www.bandi.visal.pl/ - 18k - Kopia - Podobne strony