Widok
kosmetyki z rynku
czesc dziewczyny juz tu kiedys byłam ale zniknełam na jakis czas
ja chciałabym sie dzisiaj z wami podzielic moją opinią na temat kosmetyków kupowanych na rynku a dokładnie rynek we wrzeszczu
jest tam stoisko z kosmetykami pani sprzedająca /taka starsza pani/zapewniała ze kosmetyki są dobre wiec sie połakomiłam w domu sie okazało ze kredka nie rysuje tylko drapie oko a błyszczyk do ust smierdział juz oliwą Pierwszy raz kupiłam kosmetyk na rynku i ostatni choc ceny wcale nie są mniejsze niz kiosmetyku ze sklepu to jakby to napisac one wogóle nie mają jakosci!!!!!! Czy taki kosmetyk mozna isc oddac i jak bez paragonu udowodnie ze tam kupiłam bo idąc po rynku widziałam jeszcze stoisko z kosmetykami tymi samymi i kilka innych stoisk tez tam bylo z takimi kosmetykami
napiszcie prosze jakie macie zdanie na temat takich kosmetyków firmy"rynek" czy tylko ja miałam takiego pecha
ja chciałabym sie dzisiaj z wami podzielic moją opinią na temat kosmetyków kupowanych na rynku a dokładnie rynek we wrzeszczu
jest tam stoisko z kosmetykami pani sprzedająca /taka starsza pani/zapewniała ze kosmetyki są dobre wiec sie połakomiłam w domu sie okazało ze kredka nie rysuje tylko drapie oko a błyszczyk do ust smierdział juz oliwą Pierwszy raz kupiłam kosmetyk na rynku i ostatni choc ceny wcale nie są mniejsze niz kiosmetyku ze sklepu to jakby to napisac one wogóle nie mają jakosci!!!!!! Czy taki kosmetyk mozna isc oddac i jak bez paragonu udowodnie ze tam kupiłam bo idąc po rynku widziałam jeszcze stoisko z kosmetykami tymi samymi i kilka innych stoisk tez tam bylo z takimi kosmetykami
napiszcie prosze jakie macie zdanie na temat takich kosmetyków firmy"rynek" czy tylko ja miałam takiego pecha
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
czy bede mogła zrobic reklamacje przekonam sie dopiero w niedziele bo tylko wtedy moge tam podjechac nie chodzi mi nawet o kase ale o to jakim towarem handluje ta pani ,ze kredka za 2 zł nie maluje to oki :) ale ze błyszczyk śmierdzi staroscią /data ważnosci 2007 / to tego juz nie nie popuszcze i nie chodzi mi o kase
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Ja kupuję na allegro kosmetyki, jeszcze (dzięki bogu) nie wtopiłam. Ostatnio trafił mi sie tusz Diora za ok. 20zł, nie wiem czy oryginał czy nie, ale maluje świetnie, przepięknie długie, podkręcone rzęsy. Podaję linka: Także nie zawsze tanio oznacza źle.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić