Widok
koszmary nocne!!!
Co za koszmar dzisiaj mialam!Wesele dopiero we wrzesniu a mi sie juz po nocach snilo ze nie zdązyłam do fryzjera i ze kwiaciarnie mi przed nosem zamkneli i stalam taka w sukience nieuczesana i nieszczesliwa:(a do tego te głosy gości ze w sumie to czegos lepszego sie spodziewali i ze sukienka im sie wcale nie podoba!!!
Mowie wam wstalam rano przestraszona.Ciekawa jestem czy wy tez macie juz pierwsze takie przeżycia za soba bo obawiam sie ze do mojego slubu bedzie ich duzo wiecej
No ale dobrze ze to tylko zly sen:)
agusia
Mowie wam wstalam rano przestraszona.Ciekawa jestem czy wy tez macie juz pierwsze takie przeżycia za soba bo obawiam sie ze do mojego slubu bedzie ich duzo wiecej
No ale dobrze ze to tylko zly sen:)
agusia
hejka,
ja tez miewam juz koszmary senne- a slub dopiero w sierpniu. Raz snilo mi sie, ze dzien przed slubem przypomnialam sobie, ze nie wyslalam zaproszen, a innym razem, ze w dniu slubu stwierdzilam, ze sukienka byla o dobre kilka centymetrow za krotka ;-)
Oj, do sierpnia,to ja osiwieje, hihi.
pozdrawiam!
ja tez miewam juz koszmary senne- a slub dopiero w sierpniu. Raz snilo mi sie, ze dzien przed slubem przypomnialam sobie, ze nie wyslalam zaproszen, a innym razem, ze w dniu slubu stwierdzilam, ze sukienka byla o dobre kilka centymetrow za krotka ;-)
Oj, do sierpnia,to ja osiwieje, hihi.
pozdrawiam!
Ja też miałam straszny koszmar związany ze ślubam. Sniło mi się jak wchodzimy na sale, a ona wcale nie była wystrojona tylko gdzienie gdzie wisiało pare baloników (już się załamałam).Po zajęciu miejsc okazało sie, że nie będzie obiadu, ponieważ kucharki nic nie ugotowały. Pierwszego tańca też nie zaczeliśmy ponieważ nasza orkiestra nie dojechała. Moja sukienka była okropna cała postrzępiona( na wzór jaskiniowców). Jak weszłam do łazienki aby się "wyryczeć" to w lustrze zobaczyłam jak moje całe plecy i twarz pokryta jest wielkimi pryszczami. Uwierzcie mi cały sen płakałam. Mam nadzieje, że mój ślub w niczym nie będzie przypominał tego snu.
hehehehhe:)) myslalam,ze tylko ja miewam takie sny.Tak swoja droga,zobaczcie jak sie denerwujemy wewnetrznie,moze na zewnatrz tego tak nie widac,ale sny pokazuja,ze sie stresujemy.Ja dodaje swoj:
Wczoraj snilo mi sie,ze wesele mielismy w domu,jakos w duzym pokoju byl podest dla zespolu.Jednak zespol nie gral tylko siedzial na fotrelach obok tego podestu i sobie drinkowali(heheheh).Krzyczalam do mojego pawla"no przeciez mowiles,ze bedziesz wszytkiego pilnowal,a patrz oni nie graja".Tak sie darlam ponoc,ze msuial mnie obudzic:) Sie nasmialismy
aby to nie byly prorocze sny hehe;)
pozdrowka (zmeczona Pluszowa,ktora wlasnie zladowala do domu z zajec)
Wczoraj snilo mi sie,ze wesele mielismy w domu,jakos w duzym pokoju byl podest dla zespolu.Jednak zespol nie gral tylko siedzial na fotrelach obok tego podestu i sobie drinkowali(heheheh).Krzyczalam do mojego pawla"no przeciez mowiles,ze bedziesz wszytkiego pilnowal,a patrz oni nie graja".Tak sie darlam ponoc,ze msuial mnie obudzic:) Sie nasmialismy
aby to nie byly prorocze sny hehe;)
pozdrowka (zmeczona Pluszowa,ktora wlasnie zladowala do domu z zajec)
Ja mam slub niedlugo, bo za 20 dni :)
I pierwszy koszmar senny mialam zaledwie pare dni temu (ale Wy sie musiscie naprawde denerwowac skoro na kilka miesiecy przed slubem snia Wam sie koszmary).
Snilo mi sie, ze w dniu slubu kosciol byl nieprzystrojony, ja biegalam i szukalam fryzjera - wszedzie byly kolejki i czulam sie tak, ze z niczym nie zdaze... Na szczescie to byl tylko zly sen :)
Buziaki dla wszystkich :)
I pierwszy koszmar senny mialam zaledwie pare dni temu (ale Wy sie musiscie naprawde denerwowac skoro na kilka miesiecy przed slubem snia Wam sie koszmary).
Snilo mi sie, ze w dniu slubu kosciol byl nieprzystrojony, ja biegalam i szukalam fryzjera - wszedzie byly kolejki i czulam sie tak, ze z niczym nie zdaze... Na szczescie to byl tylko zly sen :)
Buziaki dla wszystkich :)
kiedys byl juz podobny watek... pare miesiecy temu....
Od tamtej pory przestaly mi sie snic koszmary zw. z samym slubem, za to ostatnio co noc sni mi sie nasza wycieczka poslubna, na ktora wciaz nie mozemy sie zdecydowac...
a wczesniej bylo o tym, ze zapomnielismy wyslac zaproszn i nikt nie przyjechal, a poza tym zapomnielismy zamowic samochod i nie mielismy czym sie dostac do kosciola.
A drugi byl taki, ze po kosciele w mieszkaniu rodzicow czekalam na gosci, ale nikt nie przychodzil, wiec sie zdrzemnelam w mojej slubnej sukience. pozniej przyszla jedna ciotka, ale nawet mojego meza nie bylo.
Od tamtej pory przestaly mi sie snic koszmary zw. z samym slubem, za to ostatnio co noc sni mi sie nasza wycieczka poslubna, na ktora wciaz nie mozemy sie zdecydowac...
a wczesniej bylo o tym, ze zapomnielismy wyslac zaproszn i nikt nie przyjechal, a poza tym zapomnielismy zamowic samochod i nie mielismy czym sie dostac do kosciola.
A drugi byl taki, ze po kosciele w mieszkaniu rodzicow czekalam na gosci, ale nikt nie przychodzil, wiec sie zdrzemnelam w mojej slubnej sukience. pozniej przyszla jedna ciotka, ale nawet mojego meza nie bylo.
tez miałam koszmary przed wycieczką-ale nie poslubna:)W zeszłym roku wybralismy sie do Egiptu-polecam!!!-ale zanim tam pojechalam to kilka razy sniły mi sie katastrofy lotnicze,terrorysci i same takie straszne rzeczy-brrrr
No ale jestem cała i zdrowa a wycieczka sie udała.To sobie myśle elajza że to tylko koszmary które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości-tak samo zresztą jak koszmary przedślubne!!!:)
agusia
No ale jestem cała i zdrowa a wycieczka sie udała.To sobie myśle elajza że to tylko koszmary które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości-tak samo zresztą jak koszmary przedślubne!!!:)
agusia
Raz miałam taki sen, że stoję już przed ołtarzem i nagle patrzę na swoje buty i wtedy zaczynam krzyczeć bo okazuje się że na nogach mam czarne kozaki. A ostatnio to mam koszmary na codzień bo dotarły do mnie pewne rewelacje odnośnie miejsca, gdzie będzie wesele i nie wiem co robić. Jak do czerwca nie osiwieję to będzie dobrze.