Widok

kozaki damskie

czy możecie polecić jakieś kozaki damskie, które nie dość że będą ciepłe to i nie przepuszczą wody/śniegu?
oczywiście nie chodzi mi o śniegowce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Staraj sie wybierac buty z podeszwą jak w traperach, zwroc uwage zeby byly szyte i klejone a nie tylko klejone i imitacja szycia. Wazne zeby podeszwa byla gruba wtedy dobrze izoluje od zimna. Kup impregnat uszczelniajacy buty.
Zeby kupic dobre buty to trzeba miec ogromne szczescie i zasobny portfel.
W sieciowkach niestety w wiekszosci jednosezonowki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może Lasocki? Mi się rok temu sprawdziły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dziękuję obejrzę lasockiego, i wezmę pod uwagę rady :)
Tylko nie Lasocki -rozpadł mi się po kilku tyg , skóra pekała, przeciekały , reklamowałam 3 razy i nic ....
Kupilam jakies tańsze z eko skórki i sa super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja 2 sezony chodzilam w kozakach z Lidla i chyba sie zapowiada ze tn sezon tez bo nie przemakaja i sa cieple za grosze:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko nie Lasocki -rozpadł mi się po kilku tyg

Może miałaś po prostu pecha...
Mi służyły cały rok i nie miałam innych na zmianę,także teraz też sobie kupiłam Lasockiego.
Ważne jest aby przed pierwszym wyjściem na deszcze czy śnieg zaimpregnować specjalnym preparatem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ub roku kupiłam z Lasockiego takie ala trekingi - bardzo fajne ciepłe buty, do tego nie przemakaja. Nafaszerowałam je wszelkiej masci impregnatami i jest ok. No fakt, że do ładnych nie należą ale maja bdb podeszwę i sprawdzają sie gdy trzeba być szybkim a nie koniecznie wyglądać jak z obrazka:))
Mam tez już 3 albo 4 sezon buty zamszowe z Quazi. Kozaki a grubym klocku. Sa bardzo wygodne a co mnie zaskoczyło - ciepłe! nie maja jakiejś szczególnie grubej podeszwy, taka jak w kozakach "kowbojkach" na 0,5cm. A ą ciepłe, nogi nigdy mi w nich nie zmarzły, buty tez nie przeciekają choć są z zamszu.
A, po tych 3 sezonach impregnowania ściemniały. Kolor z przyjemnego bezu przeszedł w jakies brudnawe, zielonkawe coś...szkoda bo buty były/są ekstra
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kupiłam rok temu kozaki Ecco z podeszwą a'la traper (jak ktoś wyżej podpowiadał) - mają świetną przyczepność na śniegu i nie jest ona zrobiona ze śliskiego tworzywa, są z futerkiem, długie, wygodne. Kupiłam na allegro. Inną opcją są noszone przeze mnie od dłuższego czasu Emu - nie są piekne, nie patrzę na modę, ale to jedyne buty w których naprawdę jest mi ciepło w stopy nawet przy założeniu zwykłych, letnich skarpetek :)
w tym sezonie bardzo modne są kozaki ze wstawkami złotych zamków :) sama upolowałam jedną parę ze skóry naturalnej w sklepie sellyo za przyzwoite pieniądze więc jestem mega zadowolona :)
w ecco zaczęły się wyprzedaże, warto teraz poszukać, zwróć uwagę żeby miały gorotex - zawsze będzie sucho, nawet jak wejdziesz w kałużę

Inne tematy z forum Moda i uroda

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

dobry niedrogi fryzjer Rumia (12 odpowiedzi)

poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie...

do góry