Widok

kredyt

złożyliśmy wnioski w kilku bankach (Millenium, Polbank, mBank, Nordea) i czekamy na decyzję - z Millenium już jest, ale niestety nie takie atrakcyjne warunki jak obiecywano nam w momencie składania wniosku :-(
z pozostałych najabrdziej atrakcyjny wydaje się nam Polbank - czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tym bankiem? jak wygląda to z decyzją i wypłatą pieniędzy?
będę wdzięczna za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w santander bank może spróbowac ..........
nie sprawdzałas w kredyt banku a oni maja najlepszy kredyt hipoteczny
dzwoń 0-58 55-99-144
dzięki sprawdze :-)
toprosze przesłać parametry:) jeden z gorszych na rynku:) chyba nawet bardziej niz PKO BP
Ja moje kredyty załatwiałem przez Open Finance.
Z obu jestem zadowolony. W jednym przypadku nie oszczędziłem nic, no może trochę ganiania z papierami. A w drugim przez OF udało mi się wynegocjować 0 marży, podczas gdy normalnie dostałbym z 1%.
Tylko kwestia w jakim banku się chce brać kredyt.
Poza tym sytuacja z promocjami się zmienia na tyle często, że może nie być sensu podawania najlepszego.
Myślę że naprawdę lepiej iść do pośrednika i dowiedzieć się co on zaproponuje. A najlepiej iść do kilku, typu OF, Expander i jeszcze jakieś inne - a potem wybrać :)
http://www.rebel.pl/product.php/1,303/17773/Alchemicus.html
Aha, swój ostatni kredyt brałem w mBanku przez pośrednictwo OF. Podpowiedzieli mi o promocji na jaką bym nie trafił - zniżkę przy posiadaniu karty gazety Ładny Dom :)
http://www.rebel.pl/product.php/1,303/17773/Alchemicus.html

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ile kosztuje utrzymanie domu ? (5 odpowiedzi)

Ile średnio mc kosztuje utrzymanie domu, gaz, prąd to standard co jeszcze należy doliczyc ?

jakie ogrzewanie domu? (95 odpowiedzi)

Czy mozecie podzielic sie Waszym doswiadczeniem w zakresie ogrzewania domu? Dom bedzie mial...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (135 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

do góry