Widok

krem na kurze łapki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny potrzebuje dobrego kremu na mikrozmarszczki(moze nie takie mikro:) pod oczkami , mam 26 lat i zauwazyłam ze jak schudłam strasznie mi sie pomarszczyła okolica oczu-kąciki...może miałyscie podobne problemy?prosze o jakies szybko działajace wypróbowane kremiki-koniecznie wypróbowany przez was...nie z reklam czy od kolezanki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Push :ja używałam pure blanca bo lekki i delikatny ale...bardzo szybko traci zapach...jesli chodzi o kosmetyki o których pisałam wiem z doswiadczenia ,że sa w zasadzie do niczego:(a jakiego ty perfumu uzywasz może sie przekonam z powrotem do avonu jak mi polecisz kilka kosmetyków-mam znajoma która jest konsultantką więc mam wszelkie upusty na te kosmetyki jednak nic dobrego juz dluugo tam nie znalazłam...
Ja nie polecam kremu pod oczy Dermika i Nivea !!! Strasznie mi spuchła i zaczerwieniła się skóra wokół oczu, może mam wrażliwą cerę ? Kupuję tylko AA mi służy, to chyba indywidualna sprawa, ale nie ma co przesadzać z silnymi kremami bo później organizm nie wytwarza swoich naturalnych enzymów ochronnych tylko przyzwyczaja się do sztucznych
Monia, niektóre kosmetyki mają świtne, np. seria ANEW, seria SPA, no i ostatnio kupiłam perfum też bardzo trwały i przepiękny, krem na cellulit też mają super.
firma Shiseido ma dobre kremy...........tylko ze drogie.........

ja szczerze mowiac nie uzywam jeszcze nic przeciwzmarszczkowego ale mysle ze moglabym juz tez zaczac.....hmmmmmmmm
poki co smaruje sobie pod oczami zelem ze swietlikiem , kupilam w aptece

ja avon omijam z daleka kosmetyki sa nietrwałe i nieskuteczne a próbowałam juz wielu-jesli chodzi o zapachy to maja fajne ,ąle własnie nietrwałe,krem pod oczy na cienie-tragedia nic a nic nie pomógł,kredki sie rozmazują , tusze sypią...nie dla mnie za duzo wpadek:(
Polecam serię Arizona z Avonu, mają super krem pod oczy
Ja polecam kolagen naturalny - jest niestety drogi, kupujesz go netem lub u kosmetyczki. Mi pomaga
Mają swoją stronkę w necie -wpisz kolagen i bedzi ecały opis

do góry