Widok

krem nawilżający do twarzy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka brzyudką suchą skórę na twarzy , może poradzicie jakiś kremik
myślałam o vivhy normaderm ale nie wiem czy warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Bielendy świetna jest ta linia witaminowa B12, krem mam od nich do twarzy ale i krem pod oczy, mega sa

Doskonały jest tez nawilżający Odzywczy krem z olejkiem Acai. Super nawilza, porównywalny z takimi kremami z górnej półki jak Dior ,Gabana. Ratunek dla zniszczonej skóry. Bardzo szybko ją wygładza, uelastycznia, dogłębnie odżywia, nawilża i pobudza produkcję kolagenu.

Do wysuszonej, zniszczonej skóry polecam zamiast kremu Hydrolat ze Styraxu, mega pomaga, skóra po nim jak po botoksie jest

Polecam linię kosmetyków FaceBoom Boombastic Lab . Krem nawilżajaco-rozświetlajacy uwielbiam :)

Ja bym spróbowała czegoś bardziej delikatnego U mnie krem wzmacniający z Hortamed bardzo fajnie się sprawdził jak miałam przesuszoną i podrażnioną skórę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry