Widok

krem nawilżający do twarzy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka brzyudką suchą skórę na twarzy , może poradzicie jakiś kremik
myślałam o vivhy normaderm ale nie wiem czy warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Bielendy świetna jest ta linia witaminowa B12, krem mam od nich do twarzy ale i krem pod oczy, mega sa

Doskonały jest tez nawilżający Odzywczy krem z olejkiem Acai. Super nawilza, porównywalny z takimi kremami z górnej półki jak Dior ,Gabana. Ratunek dla zniszczonej skóry. Bardzo szybko ją wygładza, uelastycznia, dogłębnie odżywia, nawilża i pobudza produkcję kolagenu.

Do wysuszonej, zniszczonej skóry polecam zamiast kremu Hydrolat ze Styraxu, mega pomaga, skóra po nim jak po botoksie jest

Polecam linię kosmetyków FaceBoom Boombastic Lab . Krem nawilżajaco-rozświetlajacy uwielbiam :)

Ja bym spróbowała czegoś bardziej delikatnego U mnie krem wzmacniający z Hortamed bardzo fajnie się sprawdził jak miałam przesuszoną i podrażnioną skórę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry