Widok

krem pod oczy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, macie dobry sprawdzony krem pod oczy?
Mimo, że nie mam jeszcze 30tki, zauważyłam straszne zmarszczki-głównie mimiczne.
Czy znacie dobry krem który by się trochę z tym "rozprawił?;-)
Albo inne sprawdzone przez Was sposoby...

Anulka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
olay to są podobno dobre kremy ale i drogie

image

kremy firmy eveline sa rewelacyjne niedrogie a dobre
wypróbowałam juz mase i te sa najlepsze

z tego,co wiem to na zmarszczki mimiczne nie pomoże tylko prem - jeśli chcesz się iść pozbyć, pomoże botoks. Kremy nawilżą,z lekka natłuszczą i troszkę spłycą zmarszczki. Z kremów, jaki wypróbowałam, polecam Myokine Vichy oraz Kremy La ROche Posay

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
Pullana zielona herbata, świetnie usuwa worki i podkówki!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
joanko a jaki krem la roche pod oczka polecasz...ja tez zauwazyłam ze pojawiaja mi sie wokół oczu delikatne zagłebienia....wiec poszukuje pilnie czegos super...no i sprawdzonego
Jak już mowa o kremach... to może któraś poleci dobry krem na zmarszczki mimiczne na czole??? Należę chyba do myślicieli, bo często marszczę czoło, w wyniku czego mam takie bruzdki na czole, które powoli zaczynają mi przeszkadzać:(((

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
ja mam Active C z La Roche ale juz mi się kończy :/

image
image
hej hej
La ROche Posay ma faja linie kremów z kwasem hialuronowym HYDRAPASE - taki krem-żel pod oczy stosowałam i był bardzo dobry, działał też na opuchnięcia pod oczami

joanko a czy to krem na worki czy pierwsze zmarszczki?bo worków nie mam jako takich ani cieni zbyt wielkich natomiast w kacikach pojawiaja mi sie pierwsze zmarszczki ..o zgrozo!
chyba skorzystam z wiperka podpowiedzi przeczytałam własnie ze jest włansie na zmarszczki activ c natomiast hydraphase na worki ..
a myślicie że zaraz po skończeniu 25 roku życia należy stosowac takie kremy ?? obiło mi się o uszy żeby nie przesadzac i nie przyzwyczajac skóry, dostałam w prezencie na gwiazdkę ( ! ) mój pierwszy krem przeciwzmarszczkowy i tak nieufnie na niego patrze :)
ja zdecydowałam kupic kremik bo zauwazyłam u siebie zmarszczki-znaczy takie delikatne ale widoczne z bliska...mam juz troszke ponad 25:)ale nie duzo
Kosmetyczki mówią,że mależy stosować kremy przeciwzmarszczkowe jak tylko pojawią się pierwsze zarysy zmarszczek - bo jak juz się zmarszczka utrwali,to jest za późno. Więc jak widać, jest to sprawa indywidualna, niezależna od ilości lat ale raczej mimiki twarzy i predyspozycji genetycznych:)

Jesli chodzi o hydrapase pod oczy to ten krem bardzo dobrze nawilża i dzięki temu spłyca zmarszczki.

to ja sobie kupię Hydraphase następny :)

image
image
Idz do apteki tam panie Ci doradza.Ja krem pod oczy uzywam od 25 roku zycia teraz mam 30 :)i moge powiedziec ze nie mam zmarszczek.Kremy pod oczy zwykle kupuje w aptece teraz mam Avene przeciwzmarszczkowy.Jak bylam mlodsza i kupowalam to pani dawala mi nawilzajacy no a teraz to wiadomo skora jest juz inna to przeciwzmarszczkowy.

pozdrawiam :)

Iwonka
no nic to chyba i na mnie już czas ;)
:) wyjdzie Ci tylko na dobre im wczesniej tym lepiej.Nie musi byc odrazu przeciwzmarszczkowy moze byc nawilzajacy.

Pozdrawiam :)

Iwonka
byłam w aptece gotowa kuic activ c a tu babka do mnie ze on dopeiro po 30 roku izeby lepije inny kupic....:(polecała mi wszytskie te ktore sa na opuchlizny i worki.....a ja nic podobnego nigdy nie miałam:(czy któras po 25 zaczeła uzywac tego kremu i czy uwazacie ze jak mam (tylko to sekrest;) ) 27 lat to moge juz uzywac kremów po 30-a dokładnie własnie ten..kurde jakos te inne mnie nie przekonuja i nie znalazłam zadnych opinii na ich temat pozytywnych
pytałam się ostatnio kosmetyczki...ona powiedziała ze po 25 roku życia można używać kremów przeciwzmarszczkowych, jeżeli oczywiście jakieś zmarszczki występują ;)
mam 28 lat i używam active c :)

image
image
jescze zapytam w drugiej aptece jak bede wracała z pracy jutro..mam po drodze taka tanią:)wiec ulubioną;)
Sprawdź http://mediavector.pl/ktore-kosmetyki-z-azji-kupic-na-poczatek/ najlepsze rozwiązanie.

Zapraszam do mnie : FB@MaryKayAnitaBiskupska.
Dobieram cala pielegnacje wedlug potrzeb.
Mamy m.in. wspaniale kremy pod oczy w zaleznosci od problemow, np na cienie, opuchniecia, zmarszczki
Pozdrawiam, Anita

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

Coś dziwnego..? Kilka czarnych włosów u dziecka (blondynki).. (32 odpowiedzi)

Dzisiaj zauważyłam u córki kilka włosów czarnych.. jakieś 10 (?) a jest naturalną jasną...

urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30 odpowiedzi)

mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco.. zastanawiam sie czy...

do góry