Widok
Kosmetyczki mówią,że mależy stosować kremy przeciwzmarszczkowe jak tylko pojawią się pierwsze zarysy zmarszczek - bo jak juz się zmarszczka utrwali,to jest za późno. Więc jak widać, jest to sprawa indywidualna, niezależna od ilości lat ale raczej mimiki twarzy i predyspozycji genetycznych:)
Jesli chodzi o hydrapase pod oczy to ten krem bardzo dobrze nawilża i dzięki temu spłyca zmarszczki.
Jesli chodzi o hydrapase pod oczy to ten krem bardzo dobrze nawilża i dzięki temu spłyca zmarszczki.
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
Idz do apteki tam panie Ci doradza.Ja krem pod oczy uzywam od 25 roku zycia teraz mam 30 :)i moge powiedziec ze nie mam zmarszczek.Kremy pod oczy zwykle kupuje w aptece teraz mam Avene przeciwzmarszczkowy.Jak bylam mlodsza i kupowalam to pani dawala mi nawilzajacy no a teraz to wiadomo skora jest juz inna to przeciwzmarszczkowy.
pozdrawiam :)
pozdrawiam :)
Iwonka
byłam w aptece gotowa kuic activ c a tu babka do mnie ze on dopeiro po 30 roku izeby lepije inny kupic....:(polecała mi wszytskie te ktore sa na opuchlizny i worki.....a ja nic podobnego nigdy nie miałam:(czy któras po 25 zaczeła uzywac tego kremu i czy uwazacie ze jak mam (tylko to sekrest;) ) 27 lat to moge juz uzywac kremów po 30-a dokładnie własnie ten..kurde jakos te inne mnie nie przekonuja i nie znalazłam zadnych opinii na ich temat pozytywnych
Sprawdź http://mediavector.pl/ktore-kosmetyki-z-azji-kupic-na-poczatek/ najlepsze rozwiązanie.