Widok
moja kobieta dziewictwo ma juz dawno za sobą. A partnerów to chyba było z 10 przede mną. Nigdy do tego się nie przyznała ale ja wnioskuję po zdjęciach z innymi facetami. Jedynie co to przez mojego krótkiego i chudego penisa miała problem z dojściem. Wypróbowałem tego Maxormana co ktoś tu pisał w sumie bez przekonania ale penis naprawdę powiększył się nie mierzyłem ale na moje oko ze 2cm wiecej i grubszy jest. Teraz gdy wchodze w nia mówi ze czuje sie skończona, dochodzę do końca jej jest tylko problem bo mam dosyć czułą główkę i jak udeżam w ściankę pochwy mam podrażnienie i chce mi się bardzo dojść i ciężko się wstrzymać z wytryskiem.
Błona dziewicza to jedno ale ja miałem taka kobietę przez którą również musiałem powiększyć sobie penisa również tymi wspomnianymi przez kolegę tabletkami maxorman. Laska miała 2 mężów i 3 dzieci. Człowieku kompletnie jej nie czułem. Ona też powiedziała że mam najmniejszego członka ze wszystkich facetów z jakimi była. 14cm to mało chyba tak. Ale dopompowałem dodatkowe 3 cm tymi proszkami ale co najważniejsze penis zgrubiał i właśnie nie tyle na długości co właśnie na grubości w tym przypadku robiło różnicę. Teraz przynajmniej czuję że jestem w kobiecie bo wcześniej jakbym w mokrą zupę wkładał. Podsumowując jak kobieta jest doświadczona to musisz mieć dużego penisa. Taka 20 latka z małym przebiegiem to raczej bez znaczenia.