Widok

krzesełko do karmienia - jakie polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Muszę kupić nowe krzesełko do karmienia i może możecie coś polecić. Widziałam krzesełko z możliwością rozłożenia na fotelik i stolik i zastanawiam się jak to się sprawuje.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MY MAMY Z IKEA I JESY ŚWIETNE STABILNE ŁADNIE WYKONANE Z TACKA I OCHRANIACZEM SPEŁNIA SWÓJ OBOWIĄZEK =] I NIE JEST KOLOROWE BO O TO MI NAJBARDZIEJ CHODZIŁO =]POLECAM
imageimage
Tylko szukam takiego, które ma oparcie regulowane (rozkładające się) a niestety te z Ikea nie mają.
image

image
Dla synka miałam Baby Ono, regulowane oparcie,regulacja blatu,podwójna tacka,regulacja wysokości i podnóżka,przydatny kosz pod spodem ,coś takiego tylko ja miałam starszy model bo miał 4 kółka http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-babyono-baby-ono-kwiatek-i1678296487.html byłam bardzo zadowolona
Już chyba wolę te "antyki" rozkładane na stolik i fotelik, od zwykłych krzesełek z IKEI - te mają szeroko rozstawione nogi, wszystkie imprezy u moich rodziców upiekszane są kozłami wywijanymi przez rodzinę potykającą się o te drągi... W knajpach też zwykle są krzesełka ikeowskie, też wiecznie ktoś się potyka.
zależy jaki sie ma salon =] ja sie nie potykam.
imageimage
No tak, jak się wstawi to krzesełko w 1m2 i karmi dziecko przez okno, to nie da rady się potknąć :D
mieszkam w 30 metrach, mam krzesełko z Ikei, nie potykam sie a dziecka za oknem nie karmie :)
Często zahaczam nogą o krzesełko Ikei i tak uważam, że to krzesełko jest świetne. Na początku też chciałam z podnóżkiem, regulowaną wysokością i oparciem...cuda wianki. Ale na tym forum ktoś fajnie napisał właśnie o tym z Ikei. Jeśli szukasz krzesełka do karmienia (nie rysowania, oglądania bajek itp) to ja mogę polecić tylko właśnie to.
image image
wiem, że IKEA jest niezłe (kupiłam takie siostrzenicy) ale chcę kupić koniecznie krzesełko z regulacją oparcia - tak żeby można było karmić nie całkiem na siedząco. Zastanawiam cię pomiędzy chicco, baby one a FP. Co do miejsca to wiem, ze te krzesełka zajmuja więcej miejsca, ale tym to się nie martwię. Poprzednio miałam Gracco i było super - tylko niestety graco troszkę sporo teraz kosztuje a nie chcę tyle wydać
image

image
no to fisher price =] REGULACJE W GÓRE DÓŁ I OPARCIE TEŻ REGULOWANE
imageimage
Polecam Chicco Jazzy:) rewelacja;)
[url:]http://lilypie.com/">
wiem, że nie chcesz ;) a;e i ja polecam Antilop z Ikea :)

image

image

http://www.bangla.pl/meble-wyposazenie-domu/dla-dzieci/krzeselka-do-karmienia/ikea-antilop-krzeselko-do-karmienia-p2346.htm

u nas też mało miejsca, a jakoś nikt się nie potyka ;) i nie karmimy zza okna ;) bo na 4p. bez balkonu byłoby to ciężkie ;)

zresztą użyj wyszukiwarki - wiele razy był wałkowany temat krzesełek do karmienia ;)
M mielismy Antylopersa:)
a teraz mamy FP -super fajne, regulowane, nie trzeba w pasy zapinac, przegrodka miedzy nozkami dziecka chroni przed wyskokami.
Polecila mi Dejwi i Kasia31-od niej odkupilam, jest zarąbiscie wygodne.
image

image
Ja mam fisher price z regulowanym oparciem i innymi cudami wiankami i zwykle z ikei i...... w sumie nie ma specjalnej różnicy :P No, oprócz takiej, że to fisherowe kosztowało z 5 albo 6 razy tyle, co ikeowe. Aha, no i jest bardziej kolorowe ;)
Kupiłam to droższe, bo też chciałam regulowane oparcie, bo mały jeszcze dobrze nie siedział. Ale ta regulacja jest na tyle niewielka, że itak dziecko prawie normalnie siedzi. A jak jeszcze dobrze nie siedzi, to po prostu zjeżdża. Wygodniej mi go było wtedy karmić po prostu w leżaczku, a krzesełka właściwie zaczęliśmy porządnie używać, jak już dobrze siedział.
Także drugi raz bym takiego drogiego nie kupiła, tylko od razu jechała do ikei ;)
ja tez niedawno miałam ten sam dylemat jakie krzesełko i wybrałam te z Ikei i jestem zadowolona i szczęśliwa ze mam juz je w domku a nie zastanawiam się a może takie albo inne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

do góry