Widok

ks. Mirek to wspaniały gość!

dla mnie to ksiądz z niebywałą charyzmą duchową.A to ,że ma wrogów to powinno was Katolicy pobódzić do działania!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
Tak, Go skłoniło do działania, i to niezgodnego z prawem, za co odpowiada (niestety nie tak jak powinien, bo za takie czyny normalny człowiek poszedłby do więzienia). W czym Katolicy mają Mu pomóc? Ja jestem Katolikiem i wstyd mi za to co się dzieje w naszym Kościele. A dzieje się bardzo źle.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
klechty dziwią się , że koscioły świecą pustkami a to jest wyłącznie ich wina i w bardzo krótkim czasie kościoły będą puste a klechy będą modlić się do pustych ścian więcej takich klechów jak Mirek B z Bojana
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
dajcie mu w końcu spokój. to na prawde dobry ksiądz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
Tak czy owak opinia o Bojanie i jego pasterzu jest nieciekawa. Zresztą nie on jeden ma za uszami.Powinni znieść celibat bo im sie od tego we łbach mąci.Albo założyć jakąś uświęconą instytucje która by pomagał świętobliwym osobą w tych problemach.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
taaaa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z tym, że mężczyźni o wybujałym temperamencie seksualnym nie powinni zakładać sutanny. Żenujące jest to, że tacy księża umoralniają z ambony, a już niedorzeczna jest spowiedź do księdza, który używa sobie z mężatkami i innymi. Ci co bronią takich księży występują przeciw Bogu. Drodzy obrońcy ksiądz to nie Bóg.
Prywatnie ksiądz Mirek jest może fajnym gościem, ale czy zostawiłbyś z nim na noc swoją nastoletnią córkę, albo ładną żonę?
Najgorsi, nieobiektywni obrońcy to ci, którzy nie ruszyli się nigdy z Bojana i nie mają styczności z ludźmi z innych miejsc. W Gdańsku ksiądz też był znany jako rozrywkowy kobieciarz, nie gardził również mężatkami. Obrońcy spójrzcie na tę sprawę obiektywnie, to nie chodzi tylko o tą dziewczynę z Bojana. Może myślicie,że pójdziecie przez to do nieba? Jak ktoś sobie nawarzy to niech ponosi konsekwencje swoich występków, a i tak długo sobie bezkarnie używał. Ciekawe czy facet od mleka powierzyłby mu swoją córkę?
co ty chrzanirz lepiej przejrzyj się w lustrze.Goń się od Bojana drobnomieszczaninie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Przyglądam się i jest ok! Nie jestem zaściankowy. A tak w ogóle to kiedy skończą się te jałowe debaty o księdzu. Bez wątpienia jest babiarzem, i wiecie co, niech robią sobie to po kryjomu, ale nie na chama, nie licząc się z opinią ludzi. To co ksiądz ma na sumieniu będzie odpowiadał przed Bogiem. Widocznie nie boi się Boga skoro tak postępował.
Chodzę teraz na mszę do naszego kościoła bez żenady i mam nadzieję, że limit skandali w naszej parafii już się wyczerpał.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
odczep sie od niego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ksiądz został ukarany przez mądry sąd i niech go dalej rozlicza Pan Bóg. Została sprawa katechetek. Czy rodzice dzieci, które one uczą nie mają świadomości jakie spustoszenie zrobią w ich umysłach i duszach? Nic tak nie deprawuje jak bezkarność.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
taki czyn na zachodzie bylby napiętnowany, że o odzszkodowaniu nie wspomnę. Głupota Bojan, niestety sięga dna. Tłuste bebechy uczą was pokory i skromności. Pazernośc i zdemoralizowanie jest wyjatkowo obrzydliwe. Jak takiego wpuścić do domu. Ale to wasza sprawa. Ciemnota i tyle.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
babajaga co ciebie to obchodzi kto kogo, materac jesteś. Od głupków ludzi nie wyzywaj bo ci pryszcz na nosie wyskoczy. Kompleksy jakieś masz. Zmien środowisko, miejscowość najlepiej na miotłe i księżyc zasiedlić. Tam ciebie jeszcze nie znzją
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
jeszcze raz wam mówię że ks. Mirek to wspaniały gość,ksiądz i człowiek.Czemu nie wieszaliście psów na nim jak zaczynał budowę tylko teraz jak jest wszystko gotowe.Kamienie w rękach macie cały czas i tylko czekacie gdzie rzucić .Ja uważam żeby wypowiadać tak obrażliwe komentarze trzeba być nieskazitelnym .Trzeba tylko uważać żeby te kamienie nie zawróciły.Mimo wszystko wszystkiego najlepszego w nowym roku !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
My nie jesteśmy idealni, nie rzucamy kamieniami w niewinnego człowieka. My nie chcemy się tylko spowiadać u kapłana, który regularnie łamie 10 przykazań Bożych. Również życzę spokoju w 2012.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
wystarczy przestrzegać prawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To mieszkańcy Bojana zbudowali Kościół własnymi rękoma. Ksiądz tylko nadzorował.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale zeby nie ksiądz to by w takim szybkim tempie nie powstał kosciół. zajmował sie wszystkimi sprawami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Rozporządzać pieniędzmi każdy umie, ale nie każdy umie zapracować, my pracowaliśmy na ten kościół, on załatwiał formalności. Już nie wspomnę ile pomocy własnoręcznej włożyli parafianie w tą budowę. Ks. B. miał w Bojanie na prawdę wygodnie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do wujka dobra rada. Ile ty wujek włożyłeś pieniędzy i pracy. założę się że gora dwa złote w niedziele. więc nie pisz my bo tak łatwo.To tyle.

Z głupotą się nie polemizuje bo cię sprowadzi do swojego poziomu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dawałem tyle ile mogłem, nie liczy się ilość a cel. Niestety na co dzień chodzę do pracy, więc nie mogłem poświęcać czasu w tę budowę.

Uważasz, że każdy kto ma inne zdanie niż Ty jest "głupim"? Nie rozumiem co miałeś na myśli z tą głupotą, ale tak czy siak to świadczy o Twoim ograniczeniu umysłowym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Wycięte drzewa na czarnej górze (18 odpowiedzi)

Czy wie ktoś z jakiego powodu w dniu wczorajszym na działce nr 8/50 wycięto wszystkie drzewa?...

do góry