Widok
Zgadzam się z tym, że mężczyźni o wybujałym temperamencie seksualnym nie powinni zakładać sutanny. Żenujące jest to, że tacy księża umoralniają z ambony, a już niedorzeczna jest spowiedź do księdza, który używa sobie z mężatkami i innymi. Ci co bronią takich księży występują przeciw Bogu. Drodzy obrońcy ksiądz to nie Bóg.
Prywatnie ksiądz Mirek jest może fajnym gościem, ale czy zostawiłbyś z nim na noc swoją nastoletnią córkę, albo ładną żonę?
Prywatnie ksiądz Mirek jest może fajnym gościem, ale czy zostawiłbyś z nim na noc swoją nastoletnią córkę, albo ładną żonę?
Najgorsi, nieobiektywni obrońcy to ci, którzy nie ruszyli się nigdy z Bojana i nie mają styczności z ludźmi z innych miejsc. W Gdańsku ksiądz też był znany jako rozrywkowy kobieciarz, nie gardził również mężatkami. Obrońcy spójrzcie na tę sprawę obiektywnie, to nie chodzi tylko o tą dziewczynę z Bojana. Może myślicie,że pójdziecie przez to do nieba? Jak ktoś sobie nawarzy to niech ponosi konsekwencje swoich występków, a i tak długo sobie bezkarnie używał. Ciekawe czy facet od mleka powierzyłby mu swoją córkę?
Przyglądam się i jest ok! Nie jestem zaściankowy. A tak w ogóle to kiedy skończą się te jałowe debaty o księdzu. Bez wątpienia jest babiarzem, i wiecie co, niech robią sobie to po kryjomu, ale nie na chama, nie licząc się z opinią ludzi. To co ksiądz ma na sumieniu będzie odpowiadał przed Bogiem. Widocznie nie boi się Boga skoro tak postępował.
Chodzę teraz na mszę do naszego kościoła bez żenady i mam nadzieję, że limit skandali w naszej parafii już się wyczerpał.
Chodzę teraz na mszę do naszego kościoła bez żenady i mam nadzieję, że limit skandali w naszej parafii już się wyczerpał.
jeszcze raz wam mówię że ks. Mirek to wspaniały gość,ksiądz i człowiek.Czemu nie wieszaliście psów na nim jak zaczynał budowę tylko teraz jak jest wszystko gotowe.Kamienie w rękach macie cały czas i tylko czekacie gdzie rzucić .Ja uważam żeby wypowiadać tak obrażliwe komentarze trzeba być nieskazitelnym .Trzeba tylko uważać żeby te kamienie nie zawróciły.Mimo wszystko wszystkiego najlepszego w nowym roku !
Dawałem tyle ile mogłem, nie liczy się ilość a cel. Niestety na co dzień chodzę do pracy, więc nie mogłem poświęcać czasu w tę budowę.
Uważasz, że każdy kto ma inne zdanie niż Ty jest "głupim"? Nie rozumiem co miałeś na myśli z tą głupotą, ale tak czy siak to świadczy o Twoim ograniczeniu umysłowym.
Uważasz, że każdy kto ma inne zdanie niż Ty jest "głupim"? Nie rozumiem co miałeś na myśli z tą głupotą, ale tak czy siak to świadczy o Twoim ograniczeniu umysłowym.