Widok

ktg zaspa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny mam pytanie. Czy na kontrolne ktg bez skierowania na IP na Zaspie trzeba się zgłaszać w jakichś konkretnych godzinach? Czy robią jakieś problemy?? Długie kolejki?
jestem w 39tc dziś cały dzień brzuch jak skała a Mały właściwie się nie rusza, tylko raz czy dwa go czułam i trochę się zaczynam martwić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście, zę nie musisz mieć skierowania. Jedź i powiedz o swoich obawach. Muszą Cię zbadać
jedź i na stówę Cię zbadają
dzięki dziewczyny. no to jadę. mam tylko nadzieję, że oni nie kładą z błahych powodów na patologię.... boję się tego jak diabli
Oni niechętnie kładą na patologię, zwykle nie ma tam miejsc, tak było w moim przypadku. Nic się nie martw, powodzenia!
daj znac jak wrocisz
image

image
no to jestem z powrotem ;)
położne przesympatyczne :) za to lekarz miał ewidentnie zły humor ;) nawet położne się z tego podśmiewały ;)
zrobili mi ktg, na szczęście wszystko z Małym w porządku, lekarz mnie potem zbadał. cóż nie zanosi się na szybki poród...wszystko wysoko i pozamykane, zero rozwarcia, skurczy ktg nie wykazało.
a ja już miałam nadzieję, bo ostatnio miałam bolesne przepowiadacze
teraz znów łapią mnie bolesne, ciekawe ile jeszcze to potrwa ;)
Kasia to super ,że wszystko ok. Będziesz rodzić na Zaspie?? Kiedy masz termin?
taki mam zamiar :) niecałe 3 lata temu urodziłam tam pierwszego synka i byłam całkiem zadowolona :)
a termin mam na 2 lipca, ale miałam dużą nadzieję, żę w czerwcu się rozpakuję ;)
Ja chcę tam rodzić przez CC -wskazanie. Ale wiem ,że lepiej złapać jakiś kontakt bo prosto z ulicy może być ciężko.
zaden kontakt ja przyszlam z ulicy i wszyscy byli bardzo mili i bylam milo zaskoczona
image

image
ale z czym ciężko? pierwsze dziecko też tam rodziłam i byłam z ulicy. tzn prowadził mnie lekarz z tamtego szpitala ale nic o tym nikomu nie mówiłam, do niego też nie dzwoniłam, że rodzę.
teraz też prowadzi mnie lekarz tam pracujący ale również nie mam zamiaru go o porodzie informować ;)
fakt, że podobno mają tłok na porodówkach, niecałe 3 lata temu gdy rodziłam też mieli, ale żadnych problemów nie miałam :)
a położne na porodówce były super miłe. ja mam same dobre wspomnienia i liczę, że teraz też tak będzie.
wczorajsza wizyta nastawiła mnie optymistycznie, co prawda lekarz gbur ale położne aniołki :) a położne są przy porodzie najważniejsze :) no przynajmniej sn.
A przyjechałaś tam rodzic naturalnie czy prze CC bo to różnica.

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry