Widok

kto idzie na spotkanie Partii Kobiet?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak wyżej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy i gdzie:)

image

link do strony:
http://www.polskajestkobieta.org/phpbb/viewtopic.php?t=371
będzie jescze spotkanie z Manuelą Gretkowską 24 lutego w sopocie
Pozdrawiam
nigdy....

Nie idę... Obserwując naszą scenę polityczną można być pewnym, że do władzy i tak dopchają się osoby zdolne skompromitować każdą ideę. Mogę się założyć, że niedługo Partia Kobiet będzie koronnym argumentem antyfeministów, że kobiety to są dopiero głupie i powinny nie być wypuszczane z kuchni.
a ja chetnie pojde - jestem ciekawa :-)

image
image
a fe

Nie przeprasam za bledy
eee dzisiaj to mi sie nie chce. Pada, poza tm auto mi wczoraj walentynkowo wysiadlo ;-((((

image
image
polityka mniebardzo interesuje, śledzę wydarzenia, znam założenia i programy partii, mam swoje poglądy, i uwazamże to co robią te kobiety to jakaś farsa....

Jak byłam taka młoda to też się interesowałam :))

Teraz już tylko znudzona obserwuję "zmianę warty przy korycie". Już te wszystkie chwyty, slogany i pożal się Boże, "programy" znam na pamięć.
agatha to ile ty masz lat ??

Nie przeprasam za bledy
Strasznie stara jestem... prawie cztery lata starsza od Beatki... Całe jedne wybory :) I właśnie od czterech lat już nie mam cierpliwości do polityki. A kiedyś bardzo się nią interesowałam. Ot, idealizm młodzieńczy.
hmm mimo wszystko wolalabym nie byc traktowana ot tak "mlodzienczy idealizm", bo mam do tego zupelnie inne podejscie :-(

image
image
a ja niewiem ile ma beatka.nie jestes jeszcze taka stara,troche pozyjesz jeszcze :)

Nie przeprasam za bledy
Gaja, nie mam pojęcia, jakie jest Twoje podejście. Pisałam o swoim :)

Oprócz generalnego rozczarowania polityką, nie podoba mi się również najpierw opierania czegoś na podziałach płciowych ("teraz kobiety, bo są mądrzejsze; bo faceci już pokazali, co potrafią; Polska jest kobietą"), a potem wycofywanie się z tych głupot boczkiem (a, wcale nieprawda, że tylko kobiety, panowie też mile widziani). To wszystko się kupy nie trzyma. Pełno już było partii z programem "było źle, my sprawimy, że będzie lepiej".
Takie partie są właśnie sposobem na tworzenie podziałów...

Agatha napisał(a):

>Ot, idealizm młodzieńczy.

no może nie idealizm, studiuję politologię, musze być na bierząco, i interesuje mnie to przy okazji....

i nie sądzę, ze z zainteresowań się wyrasta...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Cosinius - ktoś tam się uczy? (5 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry