Widok

Cosinius - ktoś tam się uczy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której
profil rachunkowość- to wiem napewno:)
Z tego co wiem szkoł Cosinus są darmowe, dlatego byłabym ich oferta najbardziej zaintersowana
do Dziewczyn, które tam się uczą (Gdynia) jakie są wasze opinie o szkole, nauczycielach i poziomie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, moim zdaniem warto bardzo fajna szkoła, darmowa zaoczna i nauka na bardzo dobrym poziomie :D

Osobiście bardzo polecam cosinusa, super wyposażone sale :D

Serdecznie polecam cosinusa to super szkoła :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skończyłam policealną szkołę Cosinus w Gdańsku. Odradzam. Na początek napiszę, że szkołę ukończyłam w terminie całkiem dobrze. Państwowy egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Nauczyciele świetni. Za to organizacja zajęć to jakaś tragiczna tragedia. Plan zajęć wstawiany dzień przed zjazdem - co przy zajęciach co tydzień uciążliwe jest. A i tak jest błędnie układany i zmieniany. Nauczyciele zgłaszają swoją dostępność, ale sekretariat żyje swoim dziwnym życiem i okazuje się, że na wykładowcy są wpisani wtedy kiedy być nie mogą. Podania do egzaminów też na ostatnią chwilę składaliśmy, bo nas późno poinformowano. Dyplomy otrzymaliśmy po terminie ponieważ sekretariat nie dopełnił formalności. Blond Dyrektor w pretensji do mnie była, że nie przyszłam po odbiór świadectwa, bo akurat w pracy byłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

do góry