Widok

kto ma wesele w Faltomie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
bardzo chętnie podzieliłabym się wątpliwościami i przeczytałabym też coś o faltomie od Was, bo na razie nie jestem zdecydowana na 100%, chociaż bardzo mi się tam podoba :) ciekawe jak ta sala będzie wyglądała po przebudowie... pozdrowionka :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rowniez odradzam, a dlaczego opisalam we wczesniejszych watkach.
Zancia napisz na emiala prosze, bardzo jestem ciekawa...
a nawet nie wiedzialam, fajnie ze remontuja balowa bo podloga mi sie tam tak srednio podobala:)

jeśli chodzi o salę balowa to jest ona w tej chwili częściowo remontowana i powiększana, będzie nowy parkiet w innym miejscu, na sylwestra ma być wszystko gotowe, więc najlepiej po nowym roku przejechać się w tygodniu do hotelu i poprosić kierownika aby pokazał dokładnie w której sali będzie impreza, jeśli wesele jest do 60 osób to polecam najnowsza salę w nowej części hotelu
a co sie moze dziac 'od kuchni'? pluja do jedzenia czy co?:) tego akurat nie da sie sprawdzic w zadnym hotelu:) a dodam jeszcze jedno - brat mojego faceta studiuje hotelarstwo, mial tam roczne praktyki i bral udzial w przygotowywaniu takich imprez - i mowi ze wszystko jest ok.

Byłam na większej imprezie w Faltomie raz i to parę lat temu. Jedyne zastrzeżenie mam takie, że o 2 dwie pijane kelnerki wyskoczyły na parkiet z dość sterydowymi partnerami i to trochę wypłoszyło gości z tej części sali. Ale myślę, że można z góry zaznaczyć że nie życzycie sobie takich wybryków:)
wlasnie ja nie wiem od czego to zalezy...niektorzy chyba po prostu maja pecha. ja bylam tam na dwoch weselach, moja siostra miala studniowke, dziadkowie robili impreze z okazji 50-lecia slubu a kuzynka chrzciny. I na kazdej z tych imprez nikt nie mial nic do zarzucenia, bylo rewelacyjnie i pod wzgledem obslugi i jedzenia...my wybralismy faltoma przede wszystkim z tego wzgledu na to ze bedzie 100 osob na weselu i potrzebujemy wielka sale:) wiem ze opinie sa rozne ale ja sie zupelnie nie martwie bo wiem po sobie ze nie ma o co.

ja osobiscie ODRADZAM FALTOMA na jakiekolwiek uroczystosci!!!!!!!!!! wiem,co sie tam dzieje "od kuchni" podczas przygotowan do takiej czy innej imprezy i ODRADZAM!!
nie bede tu zdrdzac szczegolow,ale moge opisac na maila, jesli sobie ktoras z Was zyczy!

hmmm nie wiem czy Ci to pomoże mój brat miał tam studniówkę no i sama pare razy byłam ogólnie bardzo fajnie
bliski dostep do skm i R jak by ktoś wracał komunikacją jedzenie też smaxczne

ja mam w lipcu w Faltomie na sali balowej. Oczywiscie zdam relacje:)

chodzi mi o salę balową, tą większą. nie wiem jakie menu wybrać i jak tam jest z przystrojeniem sali, jaka jest obsługa itp. czekam na jakiekolwiek opinie :)

a o którą sale Ci chodzi? jakie masz wątpliwości?
do góry