Widok
kto płaci za nocleg gości????????????????????????????///
dziewczyny ratunku!!!!!!!!!!!! nie wiem już co mam robić! 25 par gosci jest z poza terenu województwa pomorskiego i nie ma szans żeby osoby te wróciły do domów a muszę podkreślić ze nasze wesele będzie trwało 2 dni tak więc trzeba zapewnić nocleg na 2 doby. jak jest u was kto za to płaci? mi nie bardzo uśmiecha się za to płacic tym bardziej że rodziny nie położysz spać byle gdzie bo cie później objada.minimum 150 zł /2os i to i tak po rabacie co wy o tym sądzicie? czy poinformować o tym że zarezerwujemy hotel ale płacić mają sami?
i tu was mam kolezanki wesele nie jest w trojmiesciea tam gdzie je wyprawiamy to jest 1 w miare ok hotelik a reszta?-brak słów jakieś śmierdz,ące grzybem domki letniskowe za 400 zł za 6 os wstyd tak gości potraktować jestem zdania albo konkretni alb wcale ale liczylam ze zaplaca za nocleg a co ze znajomymi?
no to faktycznie nas masz...tylko,ze to forum jak sama nazwa wskazuje, jest o Trojmiescie;) w takim razie trudno doradzić, zazwyczaj planujac gosci z daleka szuka sie takiego miejsca na wesele,zeby miec gdzie ich potem polozyć. Ale jak sama piszesz, raczej o cene chodzi niz o brak miejsc, bo cos jednak sie za to 150 znalazlo? poradz sie swojego Narzeczonego i negocjujcie. Ale w odp na Twoje pytanie- wg tradycji, z szacunku dla gosci placi para mloda.