Widok

kto sam stroi samochód?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pytam, bo może ktoś, kto ma ślub przed 25 czerwca (mój ślub) chciałby mi odsprzedać swoje ozdoby. Ja zamierzam zrobić jakieś kokardy z tiulu i wstążki na klamki, coś na antenę i żywy bukiet na maskę. A jestem słabo uzdolniona plastycznie i manualnie, i może mi się nie udać.. Więc może ktoś ma koncepcję na coś podobnego, i jak już nie będzie mu potrzebne odsprzeda.. Czekam na wieści.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Madlen
A jakie macie auto? Ja tez mysle o bialych wstazkach z tiulu i jakichs kwiatkach, ale nie za duzo. Zamowilismy sobie taksowke londynska, bedzie oryginalnie :-)
Ale ozdobek Ci nie oddam, bo mamy slub tego samego dnia :o)

To autko nie jest niestety żadnym fajnym zabytkiem, bo w tym sektorze niestety kroimy koszty ;) Poprostu mercedesik znajomego, dlatego strojenie na mojej głowie.
Myślałam, ze gdy się wynajmuje autko, to ono jest już przystrojone..
strojenie strojeniu nierowne :-) Co prawda wlasciciele maja swoja standardowa dekoracje, ale nie jestem pewna czy to nie sa jakies sztuczne kwiatuszki, a w takim wypadku wole juz sama to zalatwic - kwiaty mozna za nieduze pieniadze kupic na gieldzie, tiul tez nie jest taki znow drogi.

Ja odsprzedam swoje samochodowe ozdóbki, ale po 27 sierpnia :-) Jeszcze nie wiem jak ozdobię auto, ale na pewno w coś skromnego, acz z gustem :-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Stroik na samochod zamówiliśmy w kwiaciarni, wstążki białe też. Sami wszystko przymocowaliśmy. Zajęło nam to ok. 10 minut i po kłopocie. Nad czym się tu zastanawia dłużej. Wszystko ładnie wyglądało. Do tego mieliśmy jeszcze tablice z imionami.
My sami ozdabiamy autko:)
przyklejamy na maskę tulipanki białe, znalazłam taki pomysł w necie, byłam już w sobotę w Renku (centrum hurtowe) zakupiliśmy specjalną plastelinkę do przyklejania kwiatów a także gałązki z perełkami, którymi poprzetykane będą tulipki, w przeddzień ślubu trzeba tylko jechać po kwiaty, a przystrojenie zajmie nam jakieś pół godzinki myślę:)

image
czy ten pomysl z tulipanami to takie jakby w podmuchu wiatru? Jesli tak to wiem kim jestes :o)

:)))) tak myślałam:)) jak mi dzisiaj mój luby powiedział że nas wypatrzyłaś na weselniku to stwierdziłam że tylko ten nick do Ciebie pasuje:)))
miło Cie poznać:))

image
:o) mi rowniez milo. nie stresuj sie tak, wszystko bedzie dobrze, masz sie cieszyc, a nie denerwowac :-)
pozdrowienia dla Jarka. chociaz za pare godzin spotkam sie z nim w firmie.

dobra, dobra porozmawiamy za dwa miesiące:)) choć nie życzę Ci nerwów:)
mam nadzieję że persen podoła zadaniu:)) jakoś nie przepadam za publicznymi wystąpieniami:/

image
wlasnie wyczytalam o Twoich zdolnociach dekoratorskich. moze sie do Ciebie usmiechne za jakis czas, co Ty na to? albo na GG sie zgadamy, moze byc?

Andromeda ma zdolności:))
ja być może mam.. ale z pewnością jeszcze ukryte;)
dlatego uśmiecham się w tym celu do Andromedy..

image
do góry