Widok
Ja ślubuje w Bojanie. Byłam juz na rozmowie u proboszcza, wydał się w porządku. jest tam pani która stroi kościół. tego dnia co ja slubuje jeszcze jedna para takze koszty pojda na pol, ale dokaladnie ile to wyniesie to jeszcze nie wiem, bo to dopiero byla wstepna rozmowa. no i ten kosciółek jest cudny :)
dziewczyny nie widziałam nigdy w kościele u nas ślubów nie byłam na żadnym w bojanie w kościele ale chyba ta sama pani przystraja normalnie kościólł i wygląda to estetycznie i ładnie
co do proboszcza komunikatywny na pewno idzie się dogadać a msze są w tempie prowadzone nie wiem czy mnie rozumiecie:)
ah może do was na msze się wybiorę:)
co do proboszcza komunikatywny na pewno idzie się dogadać a msze są w tempie prowadzone nie wiem czy mnie rozumiecie:)
ah może do was na msze się wybiorę:)
k@juta w tempie znaczy szybko?:)
u nas jest ten problem ze chcielismy na 17 ale o 17.30 jest rozaniec i troche sie obje ze ksiadz bedzie leciec z tematem
a jedna para ma na 16 i gdyby ona przelozyla na 15,30 byloby si, ale az boje sie do nich zadzwonic i spytac
a Wy jakbyscie na cos takiego zareagowaly?:)
u nas jest ten problem ze chcielismy na 17 ale o 17.30 jest rozaniec i troche sie obje ze ksiadz bedzie leciec z tematem
a jedna para ma na 16 i gdyby ona przelozyla na 15,30 byloby si, ale az boje sie do nich zadzwonic i spytac
a Wy jakbyscie na cos takiego zareagowaly?:)
ja tam nie ślubuje, ale znam proboszcza. byl wikarym u mnie w parafii. to bardzo fajny facio. myślę, że nie trzeba się martwic, ze będzie nudno i nieciekawie odbębniał mszę. no chyba, że..... zmienił się zostając proboszczem.. ludziska się czasami zmieniają. ja byłabym spokojna. my mamy wesele w magnacie i byłoby nam bardzo blisko. Ze względów sentymentalnych i rodzinnych decydujemy się jednak na moją rodzinną parafie, ale troche wam zazdroszczę mimo wszystko. piękny kościół i fajny ksiądz. pozdrawiam
acha. to fajnie. szkoda, że nie macie slubu w barbarze. to ładny kościół, moim zdaniem. ale rozumiem... daleko. obstawa tatusia, hmm... niezły pomysł, hi,hi! ok. to powodzonka w negocjacjach:)
a kajutka: ja nigdy tam nie byłam na mszy i nie znam innych księzy, ale czesto bywam na ślubach i różnie to bywa. mozna źle trafić. prawie każda młoda para czeka na słowa skierowane właśnie do nich - mądre, wartościowe i które zapamiętają do końca życia. wiem, ze proboszcz w bojanie potrafi takie kazanie podarować młodym. o to możecie być spokojni, wszyscy, którzy tam ślubują.
a kajutka: ja nigdy tam nie byłam na mszy i nie znam innych księzy, ale czesto bywam na ślubach i różnie to bywa. mozna źle trafić. prawie każda młoda para czeka na słowa skierowane właśnie do nich - mądre, wartościowe i które zapamiętają do końca życia. wiem, ze proboszcz w bojanie potrafi takie kazanie podarować młodym. o to możecie być spokojni, wszyscy, którzy tam ślubują.