Widok

kto ślubuje w Bojanie?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

ja dopiero tu sie dowiedzialam cos o pani ktora dekoruje,wiec tez nie rozmawialam
ale moze ktoras z dziewczyn wie cos wiecej???

up

no i co z tymi kosztami ?

powiedzcie czy ktoras z was dziewczyny rozmawiala juz z ta pania od kwiatow odnosnie dekoracji ?bukiety ok, ale lawki i kleczniki czy o to tez wypada poprosic?

hmmm... mogę na priv ewentualnie. trochem bojaźliwa, że jakiś zboczeniec mnie wyśledzi na tym forum i będzie mnie nachodził pod domem, he,he:) moje gg:4503567

ferrari gdzie mieszkasZ?:))

UP

aaa i maja podłogi wykańczać bo pośrodku jest a po bokach nie ma a maja teraz kończyć super

ale wiecie co bardzo ładnie był przystrojony na święta na ślub pani wam pewno też pięknie przystroi:)

to fakt. kościół jest bardzo ładny:) i rozumiem praktyczne względy

ale ładnie też jest:)

ferrari mi nie chodzi o to czy kosciol jest ladny czy nie. nie dlatego chce slub w bojanie tlyko dlatego ze to do magnata blisko i na gosci nie czeka sie nie wiadomo jak dlugo. to po prostu praktyczne....

acha. to fajnie. szkoda, że nie macie slubu w barbarze. to ładny kościół, moim zdaniem. ale rozumiem... daleko. obstawa tatusia, hmm... niezły pomysł, hi,hi! ok. to powodzonka w negocjacjach:)
a kajutka: ja nigdy tam nie byłam na mszy i nie znam innych księzy, ale czesto bywam na ślubach i różnie to bywa. mozna źle trafić. prawie każda młoda para czeka na słowa skierowane właśnie do nich - mądre, wartościowe i które zapamiętają do końca życia. wiem, ze proboszcz w bojanie potrafi takie kazanie podarować młodym. o to możecie być spokojni, wszyscy, którzy tam ślubują.

ja tez bede slubowac w bojanie 16czerwca, proboszcz wydaje mi sie w porzadku, o tej pani tez wiem .Jedno mnie interesuje ile trzeba bedzie jej zaplacic:za kwity wiadomo, za benzyne bo podobno ona jedzie po nie na gielde a za usluge?

toniu i bez obstawy tatusia też możesz:)

ferrari no tak ja wiem ze ten ksiadz ktory jest w bojanie byl u was bo uczyl religii w samochodowce i moj tata go zna bo razem pracowali w szkole :P dlatego jade do ksiedza z obstawa tatusia :))

z barbary :)) to blisko :))

ferrari nie chodzi o to że odębnia tylko to mówi sensownie zwięźle i ciekawie bo drugi wikary troszkę wolno mówi i jak dla mnie troszkę jest to meczace i czasmi trace w,ątek ale też jest bardzo fajny:)

a swoją drogą tonya.. Ty jesteś z bolesnej? w którymś z wątków pisałaś, coś o siennej grobli... a może mam omamy już..

do góry