Widok

kto szuka pracy?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zaczyna sie rekrutacja w Wydawnictwie w Straszynie na infolinie. Przez 3 miesiace 1000 na reke, potem 1200 i 1400 po ok pol roku.

To jest wydawnictwo edukacyjne wydajace podreczniki do szkol wiec zadania infolinii to:
- przyjmowanie telefonow od nauczycieli i przyjmowanie zamowien na ksiazki gratisowe
- przyjmowanie zamowien sprzedazy i reklamacji
- informowanie o spotkaniach metodycznych, imprezach
- informowanie o nowosciach, terminach wydawniczych, ankiety

Zadnych elementow wciskania ludziom czegokolwiek.

Pracuje sie "na zakladke" czyli jeden tydzien 8-16, drugi tydzien 11-19. Jezdzi autobu firmowy za darmo od Wrzeszcza przez Chelm do Straszyna.

Gdyby ktos byl zainteresowany to piszcie na priva dalanek@wp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej :)

Powysylalam do Was maile ale cos mi sie wydaje ze wp znowu siadlo i nie przeszlo do zanetka18, mystic, monikkam, jolardzanek i aneczkalab. Sprobuje do skutku.

Bedzie jeszcze potrzebnych ok 30 osob bo polaczyly sie dwa najwieksze wydawnictwa edukacyjne (Nowa Era i Rozak), stad koniecznosc zbudowania jednej infolinii. Wlasnie w Straszynie.

Juz mozna slac cv i listy motywacyjne na adresy podane w mailu choc kiedy dokladnie bedzie oficjalna rekrutacja wlacznie z ogloszeniami w prasie tego nie wiem.
Ja nie mam mozliwosci jak juz pisalam uczestniczyc w zadnych decyzjach bo o polityce Wydawnictwa naturalnie decyduje zarzad a o rekrutacji na infolinie jej kierownik. Ja nie mam nic do gadania w tej sprawie.

Szkolenie trwa 2 tygodnie.
Praca na dobra sprawe polega na polaczeniu tego o czym pisalam we wczesniejszych informacjach w dokladnie 45- ciu rozmowach 2-3 minutowych. Wiecej nie trzeba.

do mnie dotarlo wlasnie sprawdzilam poczte dziekuje bardzo za informacje wprawdzie moj P.wlasnie wczoraj dostal prace ale nigdy nic nie wiadomo lepiej zawsze miec alternatywe.jeszcze raz bardzo dziekuje

Bardzo cie prosze o info, na czyjego maila mozna wysylac CV, bede wdzieczna
pozdrowionka
Do wszystkich ktorzy prosili wyslalam maile. Nie wiem dlaczego mam problemy z dostarczeniem czasami maili do osob majacych konta na wp albo tlenie ale od czasu do czasu zdarza sie.

Jesli ktos do tej pory nie otrzymal informacji to prosze o kontakt na maila (przychodzic przychodza gorzej z wychodzacymi), wysle wtedy z innego konta.

Prosze tez o cierpliwosc bo jak pisalam polaczyly sie dwa wydawnictwa i to dosc niedawno wiec faktem jest ze nowe rekrutacje beda ale jak spotyka sie "gora" to maja cala mase spraw do rozpatrzenia oprocz tej wiec decyzje moga sie przeciagnac w czasie.

do góry