Widok

kto wierzy w sny?

Kto wierzy w sny? Lub może bardziej, czy one coś oznaczają?
Nie wiem jak Wy, ale najgorsze bajanie zaczyna się u mnie wtedy, gdy nie śpię zbyt mocno, mam kłopoty z przejściem w sen głęboki.
Czy jeżeli kilka razy śni się ta sama lub bardzo podobna, jednoznaczna scena z tą samą osobą i za każdym razem we śnie mówię "Nie. Nie możemy", to znaczy, że w rzeczywistości chciałabym takiej sytuacji. Czy chciałabym, ale wiem, że to zakazany owoc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ przejrzał notatki i bęc - sen tam był.

i co z tego ? bez zapisywania przecież wiem że to było/sniło, i co niby to zmieni że będę miał zapisane w zeszycie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez zapisywania nie wiesz, czy to Ci się śniło czy takową ułudę stworzył mózg dla wyjaśnienia deja vu (niczym to ładne wyjaśnienie, jakie naukowcy wysnuli dla ciacho i sadyla).
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
bez zapisywania wiem
To gratuluję.
Mi niedawno przyśniło się, że robiłem sobie śniadanie do pracy i oglądałem program informacyjny, gdzie mówili, że zmarł papież Franciszek.
Jak wstałem, to zdawało mi się, że to nie był sen, tylko serwis informacyjny z poprzedniego dnia i strasznie się zdziwiłem, że nic nie mówią o okolicznościach, pogrzebie czy konklawe:d
A raz śniłem, że mój pies domaga się wyjścia na dwór, wstałem i gdy już miałem założone spodnie przypomniałem sobie, że nie mam już psa od kilku lat:d
Deja vu mogłoby mnie oszukać dużo łatwiej!
Zresztą wiadomo, że to kosmici mieszają nam w głowach:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
a jak nie mam jak to nazywasz chcicy?
Najśmieszniejsze jest to, że facet jest w moim typie, fajnie mruczy (czasem mruczy), ale jak się czasem stykamy, jak to w biurze bywa (np. pokazując sobie coś na monitorze komputera), to nic ... żadnych dreszczy, gęsich skórek itp., a zazwyczaj tak reaguję gdy jest chemia.
zapisywanie snów nie jest miarodajne jeżeli chodzi o deja vu. często snów po prostu nie pamiętamy ale są one gdzieś głęboko w naszej podświadomości, ukryte skrzętnie między zwojami mózgu ;) ...i wtedy przecież także możemy doświadczać deja vu nawet nie zdając sobie sprawy, że to był nasz sen :)
od razu po przebudzeniu pamiętam co mi się śniło, 5 minut później - rzadko kiedy....
a ja ci mówię, że nie pamiętasz ;)

w czasie snu mamy kilka faz rem, w których się właśnie tworzą marzenia senne. zapamiętujesz zwykle ten sen, po którym lub w trakcie którego się wybudzasz. w nocy możesz mieć 7 różnych snów a jednak po nocy pamiętasz jeden, góra dwa ;)
Fajniutki awatar sobie dobrałaś.
Niezła aproksymacja Ciebie... choć trudno na tych paru pikselach pokazać wszystko ;)

Zdjęcie nie kłamie. Jest świetne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Się zdecyduj zdjęcie czy awatar...

@trudno na tych paru pikselach pokazać wszystko

nom następnym razem proszę o skadrowanie troszeczkę niżej, wtedy będziemy mogli mówić o awatarze, a tak to zwykły fotoportret jest ;]
Zaproś Ciacho na kawę.
Namiary na Nią przecież masz ;)
Nie będziesz się musiał doszukiwać, co jest poniżej :D
Kobiety z dziarami to nie mój target ;P
Niezmiernie mnie to cieszy szczerze mowiac :-D

Sadyl,dziekuje :-) po ponad 2 latach na forum sie tak troche odtajniam :-P
W przeciwieństwie do wodera, który nigdy się nie ujawni :D

Zresztą.. podawałaś się na tacy nie raz.
Całkiem niedawno, na bazie informacji jakie podałaś na Forum, znalazłem Twoje konto na wizażu.
Ot tak dla sportu, bo do niczego mi to potrzebne nie jest :D
@ciacho
tylko żebyś w euforię nie wpadła i paroma dziarami tej radości nie ukoronowała ;]

@....po ponad 2 latach na forum sie tak troche odtajniam...

strach się bać co będzie dalej ;] .....jak to było dopiero preludium.... :P
A Tobie ilu lat potrzeba jeszcze, żebyś się ujawnił, wdr'ku? ;P

Ciacho, to już chyba bliżej trzech...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nope,to juz jest coda :-)
A moje dziary nie sa spowodowane dzialaniem spontanicznym czy pod wplywem chwili. Tu wszystko jest zaplanowane i skrzetnie przemyslane :-D

Sadyl jak dobrze poszperasz w necie to znajdziesz mnie w roznych miejscach-nawet na youtube :-D
@Ciacho:

W tajemnicy Ci powiem, że i mnie na wizażu i YT byś znalazła :D
Ale po co mam szperać, skoro mogę do Ciebie zadzwonić? ;)

PS: na zbiorniku konta nie mam :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
.... hohoho no proszę jacy celebryci :P
To podaj nazwę firmy, bo nim się wypowiem, wolę wiedzieć czy nie chodzi o mnie:D

Nie musi być chemii, aby była chcica.

>a jak nie mam jak to nazywasz chcicy?

Jakbyś nie miała, to nie śniłabyś takich rzeczy:p

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry