Widok

kto wierzy w sny?

Kto wierzy w sny? Lub może bardziej, czy one coś oznaczają?
Nie wiem jak Wy, ale najgorsze bajanie zaczyna się u mnie wtedy, gdy nie śpię zbyt mocno, mam kłopoty z przejściem w sen głęboki.
Czy jeżeli kilka razy śni się ta sama lub bardzo podobna, jednoznaczna scena z tą samą osobą i za każdym razem we śnie mówię "Nie. Nie możemy", to znaczy, że w rzeczywistości chciałabym takiej sytuacji. Czy chciałabym, ale wiem, że to zakazany owoc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sprawdza się. Tylko trzeba sprawdzić, zasmakować drugiej osoby, zamiast rzucać się niczym w przepaść, od pierwszego dnia myśląc, że to na zawsze, że dom, że dzieci, że wnuki i nie może być inaczej.
Jak widzisz, że relacje są niesatysfakcjonujące to siadasz naprzeciw osoby, z którą jesteś i mówisz co myślisz i co czujesz. Ja tak zawszę robię i zawsze się to sprawdza:) Choć zwykle jest to moja ostatnia rozmowa z tą osobą:D Ale przynajmniej nie mogę powiedzieć, że straciłem lata czy miesiące na coś beznadziejnego;)

>no ale...się spróbowało :D

Raczej kupiło się winnicę, by spróbować jakie wino się tam produkuje:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ta zasada się sprawdza przy wszystkim tylko nie przy związkach...

zatem liczę na twoje poparcie gdyby gdzieś na forum rozmowa zeszła na seks z tamponem ;]
O faak :D Ale urwał :D Nie mogę się doczekać takiej rozmowy.
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
Za późno na edit:

Ta rozmowa już była.. Sorki WDR za nieuwagę.
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry